De top 10 tofste Halo 5 screenshots - Knallen maar!

Article
zaterdag, 26 september 2015 om 10:05
xgn google image
Halo 5 tilt de graphics in de Halo serie naar een totaal nieuw niveau. Futuristische omgevingen, brute aliens en strakke wapens maken wederom een terugkeer in Halo 5. Hoog tijd om dit pareltje eens wat beter te bekijken! Check hier een overzicht van de 10 beste Halo 5 screenshots.
Het was een vrij moeilijke taak om een top 10 van Halo 5 screenshots samen te stellen, aangezien we de keuze kregen uit meer dan honderd prachtige screenshots. Met dit artikel proberen we de diversiteit en de pracht van Halo 5 Guardians te laten zien, waarbij natuurlijk ook knallende actie hoort.
Deze special staat daarom bomvol met diverse content. Van campaign tot multiplayer, van Arena tot Warzone: we hebben dé tien screenshots voor je op een rijtje gezet waarvan wij vinden dat ze een goed beeld geven van Halo 5 Guardians. De volgorde van deze screenshots is trouwens willekeurig!

10. Blue Team - Dropping In

De screenshot bovenaan deze pagina draagt de naam Dropping In. In deze screenshot zien we Master Chief in al zijn heroïsche glorie, die een magazijn uit zijn Auto Rifle leegvuurt op een groepje Grunts. Dit prachtige plaatje komt uit de tweede campaignmissie, genaamd Blue Team.
Het blauwe alienbloed spuit eruit en de kogels vliegen je om de oren: een goed beeld van wat ons te wachten staat in Halo 5. Wil je meer weten over de campaign van Halo 5, check dan vooral even onze gameplay preview.
78831

9. Arena - Decision Point

Bovenstaande screenshot showt ons de hectische gameplay van de nieuwe multiplayermodus Breakout, die in Arena te spelen is. Breakout is een 4v4 eliminatiemodus waarbij het tempo enorm hoog ligt. Dit is goed te zien in bovenstaande screenshot genaamd Decision Point: een speler uit het blauwe team probeert met een tijdslimiet van 4 seconden tevergeefs een Flag Carrier te stoppen, maar het rode team is groter in aantal waardoor het er vrij somber uitziet voor deze speler.
78832

8. Enemy Lines - Kraken

Deze screenshot afkomstig uit campaignmissie Enemy Lines toont ons een enorm Covenant schip genaamd het Kraken. In Enemy Lines nemen Locke en zijn team het op tegen dit imposante schip. Let ook even op de details in dit mooie plaatje: van de textures op Locke's wapen tot het verwoeste landschap in de achtergrond en de kleine lichtpuntjes op het enorme alienschip.
78833

7. Warzone - Apex 7 Raider

Dat beelden meer kunnen zeggen dan woorden, bewijst deze Warzone screenshot maar al te goed. Tekst kan moeilijk goed doen aan de chaotische gameplay die je in dit beeld ziet. Deze screenshot showt de essentie van Warzone: hectische gameplay, waarbij beide teams zowel tegen elkaar als tegen AI-vijanden strijden. Dit is allemaal gaande terwijl de teams ook nog eens control points vast moeten houden.
Eigenlijk houdt Warzone vooral het volgende in: heel veel granaten gooien, honderden magazijnen leegschieten, andere spelers omver rijden in een Ghost en keihard afgeslacht worden door het in je eentje tegen een AI-baas op te nemen.
78835

6. Blue Team - Zealotry

Iconische held Master Chief lijkt bijna klein vergeleken met deze enorme Elite Zealot, die gewapend met een Energy Sword in de aanval gaat. Fans weten natuurlijk deze imposante Elite natuurlijk geen haar op het hoofd van onze favoriete held kan krenken: Master Chief kan elke vijand aan. Deze screenshot draagt de naam Zealotry en is afkomstig uit de campaignmissie Blue Team.
78837

5. Arena - Shooting The Gap

Dit plaatje geeft een goed beeld van de futuristische omgevingen in de Halo multiplayer. Deze map heet Coliseum en is de spelen in de Arena modus van Halo 5. Futuristische maps, kogels, granaten en duikaanvallen: de multiplayer van Halo in een notendop.
78838

4. Enemy Lines - Potshot

Grunts overhoop schieten: we krijgen er maar geen genoeg van. Gelukkig is 343 Industriews het hier helemaal mee eens en krijgen we weer meer dan genoeg kansen om Grunts neer te knallen in Halo 5. Deze vijandklasse lijkt bovendien met elke Halo game een make-over te krijgen, maar toch blijft altijd duidelijk dat het om een Grunt gaat. In deze screenshot is Locke te zien tijdens de campaignmissie Enemy Lines.
78839

3. Warzone - Apex 7 Wardens

Een paar pagina's terug stipten we het al aan: Warzone is onder andere keihard doodgaan omdat je het in je eentje probeert op te nemen tegen een enorm sterke AI-baas. Dit is dus zo'n AI-baas in actie. Wanneer jouw team deze badass omlegt, kunnen punten verdiend worden.
Hoe sterker de baas, hoe meer punten jouw team verdient: voor sommige targets krijg je wel 150 punten! Deze vijanden zijn dus ultieme kansen om het potje in het voordeel van jouw team uit te laten komen.
78840

2. Blue Team - Seen Worse

In deze screenshot zie je echt zo'n typisch oh-shit-moment waar Halo rijk aan is. Een brute Elite die gewapend met een Energy Sword op je af komt rennen, terwijl je ook nog eens van achteren beschoten wordt én je magazijn bijna leeg is: moeten we nog meer zeggen? Halo 5 doet het weer helemaal goed.
78841

1. Enemy Lines - Wraith Engagement

Natuurlijk mogen de voertuigen niet ontbreken in Halo 5. Want Halo zou Halo niet zijn zonder de vele Wraiths, Ghosts, Banshees, Warthogs en andere voertuigen waarmee je de vijand mee overhoop kan rijden (of zelf door overhoop gereden kan worden). In deze screenshot genaamd Wraith Engagement neemt Locke het op tegen een Wraith.
Halo 5 Guardians komt op 27 oktober uit voor de Xbox One.