De top 10 meest gewilde pre-orders bij Nedgame

Article
maandag, 29 mei 2023 om 9:00
nedgame logo bannerf1667298418
Misschien heb je onlangs je vakantiegeld gehad en denk je erover om één of meerdere games in de pre-order te zetten. Maar wat ga je dan precies kopen? Dit is de top 10 meeest gewilde pre-orders bij Nedgame.

Assassins Creed Mirage + Pre-Order DLC

Assassin's Creed, wie heeft er niet van gehoord? De franchise van Ubisoft is al jarenlang populair. Het is een prequel op Valhalla, waarin je in de huid kruipt van Basim. De setting is deze keer de stad Bagdad. Verder is het bekend dat de game wat kleiner qua omvang zal zijn dan de laatste delen die toch enorm waren, wat sommige fans wat te veel van het goede vonden. Mirage gaat meer terug naar de basis en zal ook meer stealth elementen bevatten.

Evercade uitbreidingen

Evercade uitbreidingen zijn populair, zo blijkt. Eind vorig jaar kwam de verbeterde versie van de retro spelcomputer uit, een ding waar wij best wel enthousiast waren. Eén van de pluspunten vonden we hoe de spelcomputer aanwakkert om cartridges te sparen. En er verschijnen gewoon leuke games op.
Bij Nedgame zijn twee van die uitbreidingen populair om te bestellen. Het gaat om Team 17 Amiga – Home Computer Classics – Cartridge 1 en Piko 3 Interactive Collection 3. Beide gaan voor een zacht prijsje weg van 19,95 euro. Eerstgenoemde is een collectie van tien spelen. Dit zijn ze: Arcade Pool, Alien Breed, Alien Breed 2, Alien Breed: Tower Assault, ATR: All Terrain Racing, Body Blows, Full Contract, Kingpin: Arcade Sports Series Bowling, Project X: Special Edition ’93 en Qwak.
De tweede game is Piko 3 Interactive Collection 3. Ook deze cartrigde bevat tien games, wetende: Zero Tolerance, 40 Winks, Legend of Wukong, Sword of Sodan, Stanley in the Search of Dr Livingston, Super Bubble Pop, Metal Mech, Radical Bikers, Motor City Patrol, Punch King. Veel games dus voor slechts twee tientjes.

Story of Seasons A Wonderful Life

'Je nieuwe leven begint in Forgotten Valley, een rustige gemeenschap waar je vader en zijn vriend Takakura er ooit van droomden om een boerderij te runnen. Terwijl je bevriend raakt met de bewoners van de vallei en de erfenis van je vader vervult, leef je een zorgeloos leven op de boerderij waar je gewassen teelt en dieren kweekt. Zoals de seizoenen voorbij gaan, zul je je levenslange partner vinden, samen een kind opvoeden en ze voor je ogen zien opgroeien.' Zo luidt de omschrijving op Nedgame en duidelijker dan dit kunnen we de game eigenlijk ook niet omschrijven.
De limited edition is nu te koop waarbij je een notebook, poster en stickers krijgt. Het betreft een limited edition die te koop is voor 49,99 euro.

Master Detective Archives: Rain Code Mysteriful Limited Edition

Op de volgende plek zien we deze opvallende Switch game, waarin spelers in de huid kruipen van Yuma, een detective met geheugenverlies. Samen met Shinigame, een geest, ga je op een missie die heel spannend belooft te worden.
Betreed het Mystery Labyrinth in deze unieke puzzelervaring. Een stad van de regen, die met ijzeren vuist wordt bestuurd door een megacorporatie, is in de greep van talloze onopgeloste mysteries. Meesterdetectives van over de hele wereld moeten hun unieke krachten gebruiken om de waarheid aan het licht te brengen. Een vrolijke Japanse game qua stijl maar dus met een duister tintje.
diablo 4 headerf1679648917

Diablo IV

Eén van de meest gewilde pre-orders is waarschijnlijk een game waar je wel eerder van hebt gehoord. Want wie heeft er niet gehoord van de Diablo franchise? Eén van de grooste klappers van Blizzard de laatsre jaren met een verslavingsfactor waar niet veel tegen opgewassen zijn. Want wat is het leuk om alleen of co-op kerkers te doorkruisen, terwijl je mega veel vijanden naar het hiernamaals stuurt. Ondertussen ben je steeds sterker aan het worden, vind je steeds toffere wapens en kun je eindeloos doorgaan met vijanden vernietigen en omgevingen uitkammen. Wie is er dan ook niet klaar voor deel vier?!

Metroid Prime 4

En dan zijn we weer terug bij een Switch game. Switch games zijn ongekend populair bij Nedgame. Op nummer zes vinden we Metroid Prime 4. De Metroid franchise gaat al jaren mee en is bij veel Nintendo gamers dan ook erg geliefd (ook bij onze Marcus). Deel vier in de Prime-reeks is aangekondigd, maar veel meer is er niet bekend. Nedgame zelf schrijft: 'De game vertelt een nieuw verhaal dat verbonden is aan de Prime-reeks en wordt ontwikkeld door een nieuw team binnen Nintendo, met aan het hoofd Metroid-producent Kensuke Tanabe.' Nu is het wachten op meer informatie. De game wordt al wel goed verkocht.

Pikmin 4

Wederom blijven we in Nintendo sferen. Een game die ook veel gepre-orderd wordt is Pikmin 4. De Pikmin serie is een hele vrolijk gekleurde franchise die een hele strategisch aard kent. Pikmin zijn plantachtige wezentjes die je kunt laten groeien, plukken én opdrachten kunt geven. Op 21 juli is het tijd voor een gloednieuw avontuur.

Suikoden I en II HD Remaster - Gate Rune and Dunan Unification Wars

Dit is mooie game voor mensen die niet te veel geld willen uitgaven, maar op zoek zijn naar twee voor de prijs van één. Voor vier tientjes koop je namelijk deze remaster uitgave van Suikoden. Volgens Nedgame is het lot van een held geschreven in de sterren! Waar je daadwerkelijk mee te maken hebt, is een JRPG uit de stal van Konami. De game komt uit op Swich, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series S en X.

Final Fantasy XVI

Final Fantasy gamers kijken al jaren uit naar Final Fantasy XVI, een gloednieuw avontuur waarin de hoofdrol is weggelegd voor Clive Rosfield. Op Nedgame staat het volgende: 'Een epische dark fantasy-wereld waarin het lot van het land wordt bepaald door de machtige Eikons en de Dominants waarin ze huizen. Tegen deze achtergrond beleven spelers het verhaal van Clive Rosfield, een krijger die ook wel “First Shield of Rosaria” wordt genoemd en heeft gezworen zijn jongere broer Joshua, de Dominant van de Phoenix, te beschermen.' De game belooft in ieder geval een avontuur te bieden voor tientallen uren.

Hogwarts Legacy (Switch)

Hogwarts Legacy kwam dit jaar uit op de grote platformen, alleen de Switch-versie bleef achter. Logisch, want dit apparaat heeft want minder paardenkracht, dus moet daar wel een iets andere versie op draaien. Meer weter over deze geweldige game, lees dan vooral de review van onze Ralph. Daarin schrijft hij onder meer het volgende:
'Hoewel je geen bekende namen tegenkomt uit de boeken van Rowling, is dat niet erg. Voordat we het wisten waren we Ron al vergeten en hebben we een verrassende vriendschap gesloten met Sebastian, een Slytherin-leerling die er alles aan doet om zijn zus te helpen. De cast is zeer divers en voor iedereen is er wel een goede vriend of vriendin te vinden. Over diversiteit gesproken, er is ook duidelijk een karakter ingestopt als antwoord op de uitspraken van auteur J.K. Rowling.'