De top 10 grootste Twitch streamers van dit moment

Article
zondag, 16 september 2018 om 9:30
xgn google image
Twitch is op dit moment groter dan ooit. Zoals vroeger veel jongeren TV keken, kijken er nu veel jongeren naar hun favoriete Twitch streamer. En dat Twitch populair is, is wel te zien aan de top 10 grootste Twitch streamers met de meeste volgers.

10. TSM_daequan

TSM_daequan, 24 jaar oud, is een streamer en professionele Fortnite speler voor het team TSM, ook wel bekend als Team Solo Mid. Hij is op 25 juni 2016 begonnen met streamen op Twitch. Daequan heeft op dit moment bijna 2,5 miljoen volgers op Twitch en wanneer hij Fortnite uitzendt, heeft hij gemiddeld 22 duizend kijkers. TSM_daequan is bekend geworden nadat hij Fortnite ging spelen en dit ging uitzenden op zijn Twitch-kanaal.
Daarnaast heeft hij inmiddels ook al ruim 3,5 miljoen abonnees op zijn YouTube-kanaal.
TSM_daequan staat bekend om zijn agressieve speelstijl waarbij hij vaak gebruik maakt van shotguns.
138688

9. Tfue

Tfue, 21 jaar oud, is een streamer en de volgende een professionele Fortnite speler in de top 10 grootste Twitch streamers. Hij speelt professioneel Fortnite voor Faze Clan. Tfue wordt door sommigen gezien als de beste Fortnite speler in de wereld. Hij is op 2 april 2014 begonnen met stream op Twitch. Op dit moment heeft hij bijna 2,6 miljoen volgers op Twitch en heeft hij gemiddeld ongeveer 47 duizend kijkers.
Tfue heeft op zijn YouTube kanaal inmiddels ook al bijna 3,9 miljoen abonnees.
Tfue staat bekend om zijn perfecte beheersing van ieder wapen in Fortnite battle royale. Hij laat het er heel makkelijk uitzien, terwijl het helemaal niet zo makkelijk is. Hij heeft namelijk ook wel eens een Victory Royale gehaald, terwijl zijn haar werd geknipt.
138701 1

8. Dakotaz

Dakotaz, 32 jaar oud, is ook weer een streamer en professionele Fortnite speler. Dakotaz streamt iedere dag op Twitch en hij is hier op 13 januari 2013 mee begonnen. Op dit moment heeft hij bijna 2,6 miljoen volgers op Twitch en heeft hij gemiddeld bijna 21 duizend kijkers.
Het YouTube kanaal van Dakotaz heeft 2,4 miljoen abonnees.
Dakotaz staat bekend om zijn vaardigheden met een sniper rifle.
138706

7. Syndicate

Syndicate is een YouTuber en vlogger uit Engeland, maar hij heeft ook een Twitchkanaal. Hierop speelt hij nu vooral Call of Duty Black Ops 4 en heel af en toe ook Fortnite. Hij heeft hij ruim 2,6 miljoen volgers op Twitch en gemiddeld 5 duizend kijkers. Het Twitchkanaal van Syndicate was in 2014 het eerste kanaal dat meer dan een miljoen volgers had.
Zijn YouTube kanaal, TheSyndicateProject, heeft bijna 10 miljoen abonnees.
De laatste dagen speelt Syndicate vooral de nieuwe Call of Duty battle royale modus Blackout. Hij is de eerste streamer in deze top 10 grootste Twitch streamers die geen Fortnite speelt.
138707

6. DrDisRespectLIVE

DrDisRespectLIVE is het Twitch-kanaal van de 36-jarige Guy Beahm. DrDisRespect is een karakter dat door Beahm wordt gespeeld en het is wel eens omschreven als een ‘karikatuur van het stereotype mannelijke gamer’. Wanneer hij streamt heeft hij een pruik, een nepsnor en een zonnebril op. Hij streamt vooral battle royale spellen maar nu streamt hij vooral de beta van de nieuwe Call of Duty Black Ops 4.
Hij heeft bijna 2,7 miljoen volgers op Twitch en gemiddeld bijna 23 duizend kijkers. Zijn Twitch-kanaal is het grootste PUBG-kanaal van de wereld. Zijn YouTube kanaal heeft 'maar' 600.000 abonnees.
Vorig jaar won hij de prijs voor streamer van het jaar en dit jaar is hij weer genomineerd.
138710

5. timthetatman

TimTheTatMan, 28 jaar oud, is een streamer die op dit moment vooral Fortnite en Overwatch streamt. Hij speelt regelmatig samen met andere grote Twitch-streamers, zoals Ninja die we later in deze lijst nog gaan terugzien. Hij heeft meer dan 2,7 miljoen volgers op Twitch en hij heeft gemiddeld 24 duizend kijkers.
Ook TimTheTatMan heeft relatief weinig volgers op zijn YouTube-kanaal, namelijk 732.000.
TimTheTatMan staat bekend om zijn vele tatoeages en vrolijkheid wanneer hij streamt. Hij is geen professionele gamer, maar meer een entertainer.
138711

4. Summit1G

Summit1G is een streamer die op dit moment vooral Destiny 2 speelt. Hij is met zijn 31 jaar een van de oudere streamers in de top 10 grootste Twitch streamers. Vroeger was hij een semi-professionele CS:GO speler, maar hiermee is hij ongeveer een jaar geleden gestopt. Hij streamt nu nog af en toe CS:GO, maar ook GTA V, Fortnite en PUBG. Op dit moment heeft Summit1G bijna 3,3 miljoen volgers op Twitch en gemiddeld ongeveer 10 duizend kijkers.
Op zijn YouTube kanaal heeft hij ongeveer 500.000 abonnees.
Summit1G is een veteraan op Twitch en doet dit nog altijd fulltime.
138725 1

3. TSM_Myth

TSM_Myth is een streamer en professionele Fortnite speler van het team TSM. Hij speelt in dit team samen met TSM_daequan, maar Myth is de captain in dit team. Hij is op 27 december 2015 begonnen met streamen. Op dit moment heeft hij ruim 4,2 miljoen volgers op Twitch en heeft hij gemiddeld 14 duizend kijkers.
Ook TSM Myth heeft een YouTube kanaal met daarop bijna 3,8 miljoen abonnees.
TSM Myth is de captain van het Fortnite eSports team TSM en daarom staat hij bekend om zijn tactische inzicht in het spel.
138726

2. Shroud

Shroud is al sinds 3 november 2012 bezig met streamen en professioneel gamen. Shroud was professioneel CS:GO speler van het allerhoogste niveau. Tegenwoordig richt hij zich op full-time streamen. Hij heeft op dit moment 4,25 miljoen volgers en gemiddeld 33 duizend kijkers. Hij streamt op dit moment verschillende games, waaronder Call of Duty Black Ops 4, Battlefield 5 en Marvel’s Spider-Man.
Naast zijn Twitchkanaal heeft Shroud ook een YouTube-kanaal met 2,6 miljoen abonnees.
Shroud staat al lang bekend om zijn goede aim. Er was geen andere professionele CS:GO speler die het kon, zoals Shroud dat kan.
138728

1. Ninja

Ninja is al ongeveer al tien jaar actief als professionele gamer. Hij heeft verschillende games professioneel gespeeld, zoals Halo 3, H1Z1 en PUBG. Maar pas toen Fortnite uitkwam, is hij echt een grote streamer geworden.
Ninja heeft op dit moment 11,1 miljoen volgers en gemiddeld 67.000 kijkers en is daarmee ruim de grootste Twitch streamer van het moment. Hij heeft zelfs het Twitch-record voor meeste kijkers verbroken toen hij samen met hiphop artiesten Drake en Travis Scott ging spelen.
Ook op YouTube heeft Ninja heel erg veel abonnees, namelijk al bijna 18 miljoen.
Hij is een van de beste Fortnite spelers en heeft dan ook de op een na meeste overwinningen op zijn naam staan op de PC. Maar daarnaast is hij ook heel erg bezig met het vermaken van zijn kijkers.

Populair Nieuws