Black Ops 4 Blackout beta tips - Vaag de vijand weg!

  De Call of Duty Black Ops 4 Blackout beta is van start gegaan. Sinds afgelopen maandag kun je de Battle Royale modus van Call of Duty alvast lekker testen. Wij deden het ook tijdens het Blackout Private Beta event en daar werd al snel veel duidelijk.

  De Black Ops 4 Blackout beta geeft je de mogelijkheid om alleen, met z’n tweeën of in een groep van vier te spelen. We hebben alle modi getest, flink onze kogels gelost en veel ontdekt. Dit zijn de Black Ops 4 Blackout beta tips.

  Spring snel of wacht lang

  Het eerste wat je tijdens de Black Ops 4 Blackout beta gaat doen is uit een vliegtuig springen, dus laten we daar beginnen. Het is belangrijk om te weten wat nu de beste tactiek is als je uit een vliegtuig moet springen. Het is in ieder geval goed om te kijken hoeveel mensen er te allen tijde in het vliegtuig zitten.

  Door dit goed in de gaten te houden weet je precies welke plekken druk zullen worden wanneer je zelf uit het vliegtuig springt. Ben je de eerste die uit het vliegtuig springt, weet je zeker dat je wel een goede kans hebt om het even te overleven, maar dat geldt dubbel en dwars als je de laatste bent. De gebieden waar je dan land zijn vaak dunbevolkt, dus kun je met wat meer rust jezelf voorbereiden op de strijd.

  Wees de eerste op locatie

  De volgende Black Ops 4 Blackout beta tip sluit goed aan op de eerste, want het als eerste uit een vliegtuig springen geeft je ook een voordeel. Hierdoor ben je de eerste die bij wapens kan komen. Misschien nog wel belangrijker is dat de vijanden wapens later dan jou krijgen, want wie als eerste wat vindt is de koning te rijk.

  In de meeste gevallen wint een wapen namelijk in een vuistgevecht. Je kunt dan nog zo behendig zijn, maar kogels ontwijken is in een game toch moeilijker dan je denkt. Zorg dan ook dat als je uit het vliegtuig springt je ervoor zorgt dat je zo snel mogelijk met twee benen op de grond staat. Het liefst naast de ingang van een gebouw, want daar is vaak wel een wapen te vinden.

  Op het randje balanceren

  Net als in elke andere Battle Royale game is het natuurlijk wel belangrijk om in een goede locatie te landen. Het beste is dan ook om te kiezen voor een plek waar niet al te veel anderen heen gaan, waardoor je al snel bij de locaties aan de randen van het Blackout eiland komt. Nuketown is bijvoorbeeld een goede locatie om te kiezen.

  Het kleine, platgebombardeerde dorpje zit namelijk vol met huizen die allemaal rijp zijn om geplunderd te worden. Het geeft je daarnaast ook goede schuilplaatsen en de locatie is mooi afgelegen. Nuketown balanceert daarin goed op het randje, want als je snel richting de cirkel moet rennen zit je bij Nuketown over het algemeen nog steeds goed. Zelfs als het best nog een stuk is, want rondom Nuketown zijn ook voertuigen te vinden.

  Wapens boven alles

  De Black Ops 4 Blackout beta heeft genoeg te bieden als het voorwerpen betreft, maar met kop en schouders steekt één soort boven de rest uit: wapens. Het eerste waar je in een potje naar moet zoeken is een wapen. Zonder wapen kun je niets beginnen, want er zijn maar weinig kogels voor nodig om je in een blok gatenkaas te veranderen.

  Bij elke landing moet het zoeken van een wapen je eerste prioriteit zijn. Het maakt voor de eerste momenten niet uit of het nou een zielig handpistool is of een shotgun waarmee je iemand met één of twee schoten dood hebt. Je hebt gewoon iets nodig om jezelf mee te verdedigen. En dan bedoelen we niet je blote vuisten.

  Maximaal plezier

  In de Call of Duty Black Ops 4 Blackout beta krijg je de kans om de game op drie manieren te testen. Je kunt als Remi alleen op de wereld spelen, samen met een partner een duo worden dat net zo iconisch is als Mario en Luigi of in een groep spelen. Opvallend genoeg is het die laatste optie die het beste uit de bus lijkt te komen.

  Het heeft te maken met de stres die je krijgt wanneer je samen met wat vrienden aan het overleven bent. Het kan namelijk best gebeuren dat je hetzelfde idee hebt als een ander team en op dezelfde locatie landt. Dat zorgt gelijk voor klamme handjes, want de winnaars zullen bepaald worden door goede communicatie en het geluk van als eerste wapens vinden.

  Black Ops 4 Blackout beta duurt nog even

  Call of Duty Black Ops 4 komt op 12 oktober uit op de PlayStation 4, Xbox One en PC. Voor het zover is, kun je eerst nog een tijdje de Black Ops 4 Blackout beta testen. Deze is namelijk beschikbaar tot en met maandag 17 september. Als je niet genoeg kunt krijgen van Black Ops 4 kun je ook ons interview met de ontwikkelaars lezen.

  Call of Duty: Black Ops IIII

  Verkijgbaar vanaf 12 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.