De top 10 beste Apple TV apps voor 2019

Article
woensdag, 08 mei 2019 om 13:22
Apple is een groot en bekend bedrijf. Niet alleen heeft het bedrijf producten als telefoons en laptops, maar ook televisies. Op deze televisies kun je ook apps downloaden. Benieuwd wat de beste Apple TV apps van 2019 zijn? Je leest het hieronder.

10. Kitchen Stories

We beginnen de lijst met de top 10 beste Apple TV apps voor 2019 met Kitchen Stories. Dit is een handige app die je innerlijke keukenprinses (of prins) echt naar boven haalt. Er zijn honderden video’s om te bekijken, over allerlei verschillende recepten. Deze recepten kunnen uit van alles bestaan, zoals voorgerechten, hoofdgerechten en desserts.
De high-definition video’s bevatten instructies en uitleg over recepten. Op de achtergrond hoor je een zachte soundtrack, wat ervoor zorgt dat de video duidelijk is, maar ook rustgevend. Ben je op zoek naar nieuwe recepten met een eenvoudige, duidelijke uitleg? Dan is Kitchen Stories wat voor jou.
Je kunt Kitchen Stories hier gratis downloaden voor je Apple TV.

9. CARROT Weather

Vroeger lazen mensen de krant of keken ze televisie om erachter te komen wat voor weer het zou worden. Nu de technologie zich razendsnel ontwikkelt wordt het ons steeds makkelijker gemaakt. De komst van smartphones en internet hebben ervoor gezocht dat er meer mogelijkheden zijn bijgekomen. Met de app CARROT Weather kan je makkelijk in één oogopslag zien wat voor weer het wordt.
CARROT Weather is beschikbaar voor iPhone, iPad en Apple TV. De app klinkt misschien simpel, maar heeft veel te bieden. Los van het feit dat je kunt zien wat voor weer het de komende zeven dagen gaat worden, kun je ook de stand van de maan zien. Verder geeft de app aan wat de gevoelstemperatuur buiten is, hoeveel windkracht er staat en wanneer de zon opkomt en ondergaat. De combinatie van humor en handigheid zorgt ervoor dat CARROT Weather één van de top 10 beste Apple TV apps van 2019 is.
Je kunt CARROT Weather hier downloaden voor 3,99 dollar. Let wel op dat de Apple TV-versie losstaat van de iPhone of iPad versie. De app moet dus apart voor Apple TV gekocht worden.
149689

8. Videoland

De volgende op onze lijst met beste Apple TV apps van 2019 is Videoland. Het bedrijf werd in 1984 opgericht door Nico Broersen en Gerard van Stijn. Videoland begon klein, maar werd later steeds populairder. In 2004 waren er al 200 vestigingen, waaronder ook in België. Uiteindelijk werd de streamingdienst overgenomen door RTL.
Momenteel is Videoland een bekende Nederlandse streamingdienst waarop allerlei toffe series te zien zijn. Vooral series als Divorce, Holland’s Next Top Model en Temptation Island scoren erg goed bij de streamingdienst. Benieuwd welke series jij niet kan missen? Lees dan vooral ons artikel over de top 10 beste Videoland series van dit moment.
Videoland is hier te downloaden voor je Apple TV.

7. Daily Burn

Soms is het lastig om werk en sport te combineren, vooral als je lange dagen maakt of ver moet reizen. Niet iedereen heeft de luxe om een sportschool naast de deur te hebben. Hiervoor is een handige oplossing, namelijk sport apps. Er is alleen één klein probleempje: een iPhone of iPad heeft vaak een niet al te groot scherm, waardoor het niet ideaal is voor een thuis workout.
Gelukkig is de app Daily Burn perfect voor op je Apple TV. Met deze app kan je al je trainingen opslaan en via je Apple TV bekijken. Zo zie je al je workouts op een groot scherm en kan je makkelijk cursussen volgen. Daily Burn is zowel geschikt voor beginners als ervaren sporters.
Daily Burn is hier te downloaden voor je Apple TV.

6. Plex

Ook Plex staat op ons lijstje met de beste Apple TV apps voor in 2019. Plex is een mediacenter dienst die ervoor zorgt dat films, series, muziek, video’s en foto’s voor het grote scherm beschikbaar worden gemaakt. Het is een handige app waarmee je lokale films en series kunt streamen, zonder al te veel moeite te hoeven doen.
Je kunt Plex hier downloaden voor je Apple TV.

5. Airbnb

Airbnb is ook een van de beste Apple TV apps van 2019. Hoe makkelijk is het om via een overzichtelijke app een overnachting te boeken? Er zijn overnachtingen mogelijk in meer dan tweehonderd landen, dus genoeg keuze.
âââââDe app is nu ook beschikbaar op je Apple TV, zodat je gemakkelijk op groot scherm overnachtingen kunt bekijken. Afbeeldingen zien er vergroot nog steeds goed uit en de bediening is simpel. Je bedient de app simpelweg met de afstandsbediening van de Apple TV.
Airbnb is hier te downloaden voor je Apple TV.

4. Streaks Workout

Als je niet helemaal fan bent van Daily Burns, zijn er natuurlijk meer alternatieven voor op je Apple TV. De naam van de volgende app op onze lijst met de beste Apple TV apps van 2019 is Streaks Workout. De naam geeft het al een beetje weg, want ook dit is een fitness app.
Met Streaks Workout krijg je de keuze uit allerlei sportoefeningen. Elke dag staat er een nieuwe oefening voor je klaar. Dit kunnen push-ups, maar ook squats of crunches zijn. Het doel van de app is om in korte tijd weer fit en sportief te worden.
Streaks Workout is hier te downloaden voor je Apple TV.
149694

3. Hulu

Hulu is een Amerikaans entertainment bedrijf dat zich voornamelijk bezighoudt met streaming. Het is dan ook een directe concurrent voor bedrijven als Amazon en Netflix. Via de dienst zijn onder andere shows als The Twilight Zone, Seinfeld, Twin Peaks en Buffy the Vampire Slayer te zien.
Hoewel Hulu alleen in Amerika en Japan beschikbaar is, valt hij toch onder de beste Apple TV apps. In Nederland kan je alleen via een VPN gebruikmaken van de service. Er is een kans dat dit niet voor veel langer is, want Disney, een van de aandeelhouders, wil Hulu naar Europa brengen.
Hulu is hier te downloaden voor je Apple TV.

2. YouTube

De tweede notering in onze beste Apple TV apps lijst is het welbekende YouTube. De website is de derde meeste bezochte site op het internet en staat vol met video's over van alles en nog wat. Je kan het zo gek niet verzinnen of je vindt het op de site terug.
Het voordeel van het kijken van YouTube video's op je Apple TV is dat je gewoon lekker ontspannen op de bank naar je favoriete YouTuber kan kijken. Daarnaast heb je een groter scherm en beter geluid dan op bijvoorbeeld je smartphone.
YouTube is hier te downloaden voor je Apple TV.
149696

1. Netflix

De absolute nummer 1 in onze beste Apple TV apps special is Netflix. Net zoals de voorgaande notering behoeft deze app niet veel introductie. Op Netflix kijk je naar al je favoriete films en series wanneer jij dat wil en met behulp van de Apple TV heb je geen randapparatuur nodig om van de service gebruik te maken.
Netflix is hier te downloaden voor je Apple TV.

Top 10 beste Apple TV apps van 2019

Dit was onze special met de tien beste Apple TV apps van 2019. Was jij al bekend met alle noteringen in onze lijst? Welke lijkt je wel wat om aan je collectie toe te voegen? Laat het ons weten in de reacties hieronder.

Populair Nieuws

Laatste Reacties