Wat is de tofste Shadow of the Colossus vijand? [poll]

Article
donderdag, 08 februari 2018 om 15:19
xgn google image
Al sinds 2005 kunnen we aan de slag met deze exclusieve titel van Sony: Shadow of the Colossus, maar sinds gisteren ligt het spel opnieuw in de schappen. Dit keer voor de PS4, waar we weer tegen de verschillende vijanden (colossi) moeten vechten. Dus onze vraag is: wat vinden jullie de tofste Shadow of the Colossus vijand?
De game is oorspronkelijk door Team Ico ontwikkeld en uitgebracht op de PlayStation 2. De eerste uitgave was dan ook te spelen op de PlayStation 2 en later in 2011 werd het spel geremastered voor op de PlayStation 3. Nu een paar jaar later kunnen we Shadow of the Colossus weer opnieuw spelen, ditmaal op de PlayStation 4.
Het stokje van deze titel is overgedragen aan Bluepoint Games en heeft er voor gekozen om het spel niet te remasteren, maar om vanaf nul te beginnen en er een remake van te maken.

De tofste Shadow of the Colossus vijand?

Nu luidt het verhaal als volgt: de hoofdpersoon, Wander, wil zijn overleden geliefde genaamd Mono tot leven wekken. Wanneer de jongen verhalen hoort van iemand die de doden weer tot leven kan laten komen wil hij er alles aan doen om dit werkelijkheid te laten worden. Hiervoor moet hij wel de verschillende colossi verslaan.
Dit doe je door op de wezens te klimmen en met je zwaard te raken bij hun zwakke plekken. Nu is dit niet altijd even makkelijk, dus is de vraag van deze week in de poll de volgende: wat vinden jullie de tofste Shadow of the Colossus vijand? Er zijn er zestien om uit te kiezen!

Populair Nieuws