De tofste games om de lente in huis te halen

Article
zaterdag, 18 april 2020 om 13:00
doom eternalf1584377638
De lente is aangebroken, maar helaas mogen we niet massaal naar het strand trekken of de natuur in om ervan te genieten. Genieten van het zonnetje, de warmte of de natuur kan natuurlijk ook gewoon binnen. Wij geven je de tofste games om de lente in huis te halen.

DOOM Eternal

We beginnen met een game die misschien niet de gezelligheid van de zomer uitstraalt. Het is in ieder geval niet de titel met een bestemming om nou heel warm van te worden. Toch zit er genoeg warmte in al het geweld van DOOM Eternal verstopt. De hele DOOM franchise gaat natuurlijk over het feit dat de krochten van de hel zich openen en daarbij komt genoeg warmte vrij. Jammer genoeg komt er ook een heel leger aan demonisch gespuis uit de hel gekropen.
Reden te meer om deze game te gaan spelen nu de warme dagen eraan komen. Met DOOM Eternal krijg je het namelijk vanaf het eerste moment al warm. Wat de denken van al die vuurballen die de vijanden naar je hoofd slingeren of die zware kettingzaag die je de hele tijd moet meeslepen? En dan hebben we het nog niet eens over alle fitness die je met je duimen zult gaan doen!
rabbit simulatorf1586359349

Rabbit Simulator

De volgende game is wat vrolijker en laat je zelfs op een speurtocht gaan in de natuur. Rabbit Simulator laat je ervaren hoe het is om een dagje konijn te zijn. Een dagje konijn zijn past natuurlijk precies bij Pasen, maar dat is al voorbij. Toch moet deze game even genoemd worden, want hij maakt je één met de natuur. Als konijn heb je in Rabbit Simulator slechts 1 doel: zoveel mogelijk wortels eten. De game is nu te koop op Steam.
animal crossing new horizons musica

Animal Crossing New Horizons

Animal Crossing New Horizons is een game bij uitstek om even lekker te relaxen. Een eigen eiland vol leuke bewoners, doen waar je zin in hebt en alle vrijheid die je maar kunt bedenken. Dat is eigenlijk hoe je zomervakantie eruit zou moeten zien, ware het niet dat deze dit jaar waarschijnlijk niet door gaat. Animal Crossing: New Horizons is dan een bijzonder goede vervanger, want in deze game is het eiland helemaal van jou en mag je doen en laten wat je wil.
Ga even lekker vissen, schudt aan bomen om allerlei leuke spullen te vinden of vang die ene vlinder die je al zo lang achterna zit. De vrolijkheid van deze game is daarbij net de vitamine die je nodig hebt bij gebrek aan de zon.
donkey kong country tropical freeze 17

Donkey Kong: Tropical Freeze

Als je nog op zoek bent naar een leuke bestemming om vanuit je woonkamer een soort vakantie te houden, dan moet je Donkey Kong Tropical Freeze gaan spelen op de Switch. In deze game ga je naar een tropisch eiland waar Donkey Kong weer eens in de problemen raakt. Dit keer is zijn hele eiland overgenomen door winterse dieren die alles bevroren hebben. Dat betekent dus ook de waardevolle banenenvoorraad van de Kongs. Aan jou de nobele taak om af te rekenen met het ijskoude gespuis en je eiland weer heerlijk zonnig te maken.
newsupermariobrosudeluxe 04f1586359257

New Super Mario Bros. U Deluxe

Als je thuis zit en je hebt zin in een lekker vrolijke game dan zou deze wel eens heel leuk kunnen zijn. New Super Mario Bros. U Deluxe is namelijk een geweldige platformgame die je alleen of met meerdere mensen kunt spelen. Mario games staan er bekend om dat ze je overspoelen met vrolijkheid en dat doet deze game zeker. Je kunt zelfs met Nabbit spelen in Mario’s avontuur en dat maakt alles net even wat makkelijker. Nabbit kan over puntige voorwerpen lopen zonder problemen en zal ervoor zorgen dat je een stuk minder vaak af gaat.
yoshis crafted world01f1586359226

Yoshi’s Crafted World

De volgende game die de vrolijkheid van de lente in je huis haalt is Yoshi’s Crafted World. In deze game is , net als in New Super Mario Bros. U Deluxe, de vitamine D in overvloed aanwezig. Alles in de game ziet er ontzettend schattig uit en doet je hart smelten. Bovendien is Yoshi’s Crafted World een ontzettend leuke game om samen te doorlopen op de Switch. Je kunt de game met jong en oud spelen en iedereen zal ervan smullen!
journeyf1577046829

Journey

De op een na laatste game in deze lijst is Journey. Deze game is al wat ouder, maar absoluut een game om te proberen deze lente. In Journey kom je in de woestijn terecht waar je een magisch avontuur beleeft. Journey doorloopt eigenlijk een levenscyclus van het hoofdkarakter, waarmee je al puzzelend verder komt. De setting is telkens net even wat anders, maar één ding hebben alle omgevingen met elkaar gemeen: ze zijn allemaal geweldig uitgewerkt, hoe eenvoudig het er ook uit ziet. Daardoor is Journey absoluut een game om deze lente op te pakken.
unchartedf1570791926

Uncharted 4: A Thief's End

De laatste game waarmee we de lente in huis halen heeft alles met reizen te maken. En als we het over reizen hebben, dan hebben we het natuurlijk over Nathan Drake. De beste man reist in de Uncharted games de hele wereld over op zoek naar schatten. Zo komt hij in Uncharted 4: A Thief's End in het warme Madagaskar terecht. De zonovergoten setting en de jacht naar een fortuin zorgen voor genoeg warmte om het feit te vergeten dat je niet naar buiten mag.

De tofste games om de lente in huis te halen

Dit zijn de tofste games om de lente in huis te halen. We hebben van alles wat om jou warm in je eigen huis te laten zitten. Van vrolijkheid tot demonische warmte en natuurlijk de nodige avonturen! Weet jij nog een toffe game die de lente in je huis haalt, laat het ons dan weten in de reacties hieronder!

Populair Nieuws