Top 5 beste E3 2019 Kinda Funny Games Showcase persconferentie aankondigingen

  Kinda Funny Games had net zoals vorig jaar haar eigen persconferentie. Het bedrijf liet wel 60 nieuwe games zien. Dat zijn er best veel dus wij hebben de beste uitgekozen voor de mensen die het gemist hadden. Dus hier de top 5 beste E3 2019 Kinda Funny Games Showcase persconferentie spellen.

  5. Foregone

  Foregone is een actie-platformgame die de gameplay van Diablo en Dark Souls combineert met pixelanimatie van Dead Cells. Je vecht om de vrede te bewaren en je verslaat corrupte monsters. De game wordt gemaakt door de Canadese studio Big Blue Bubble. De aandacht zal vooral uitgaan naar ontdekken, vechten en upgraden.

  Foregone komt in de winter van 2019 uit op PC.

  4. SkateBIRD

  SkateBIRD is een singleplayer skate game waarin je als een kleine vogel gewoon lekker aan het rond skaten bent. Er is nog geen releasedatum gegeven voor het spel maar op steam staat wel: "Coming soon-ish" dus wie weet krijgen we het binnenkort te zien. Het spel wordt alleen uitgebracht op de PC.

  3. Superliminal

  Superliminal is een puzzel spel dat speelt met jouw kijk op de wereld. Niets is wat het lijkt. De trailer zelf legt het spel het beste uit, dus kijk die zeker hierboven even.

  In de trailer zien we de speler objecten verplaatsen om door elke kamer te komen. Maar hoe dichterbij of verder weg je het object is wanneer deze verplaatst wordt, hoe meer het perspectief zich aanpast. Dat zorgt voor uitdagende situaties. Een releasedatum voor Superliminal is nog niet bekend.

  2. Etherborn

  In dit nieuwe platform spel speel je als een wezen zonder stem. Zwaartekracht werkt anders in dit spel, want elk oppervlakte waar je op staat heeft zijn eigen punt van zwaartekracht. Door hiermee te spelen moet je puzzel oplossen en erachter komen waarom jij hier bent.

  Het spel komt 18 juli 2019 uit voor op de Nintendo Switch, PC, PlayStation 4 en Xbox One. Dat is dus al vrij snel.

  1. Lost Ember

  In Lost Ember ontdek je de overblijfselen van een verlaten wereld vanuit verschillende perspectieven. Speel als verschillende dieren om te ontdekken wat er is gebeurt in de vervaagde wereld. Zwem als vis, vlieg als vogel of graaf als een mol. Er zijn verschrikkelijk veel manieren om te spelen.

  Het spel komt 19 juli 2019 uit voor op de PC, PlayStation 4, Xbox One en is ook in virtual reality te spelen.

  Beste E3 2019 Kinda Funny Games Showcase persconferentie

  Kinda Funny Games toonde heel wat kleinere, maar ook leuke games. Het is nog even wachten of de spellen uiteindelijk allemaal een goede indruk weten achter te laten, maar deze titels vielen in ieder geval op. Dit was onze top 5 dus mis je wat? Laat dan gerust een comment achter.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.