De tien beste Sinterklaascadeaus tot 60 euro

Article
donderdag, 05 december 2019 om 13:47
222 1f1573821634
Sinterklaas is bijna in het land, wat voor veel mensen betekent dat er weer cadeau’s ingekocht moeten worden. Heb je geen idee wat je moet kopen voor je geliefde, vrienden of familie? Check dan onze cadeautips voor Sinterklaas tot 60 euro.

FIFA 20

Wie houdt er nou niet van een gezellig potje voetbal? Er zal vast wel iemand in jouw familie of vriendengroep zijn die geniet van de populairste sport in Nederland. Met FIFA 20 stap je zelf in de schoenen van de voetballers van Ajax, Feyenoord of PSV. De voetbalgame is natuurlijk ook perfect om een toernooitje te houden tijdens de feestdagen.
FIFA 20 is verkrijgbaar voor 60 euro op de consoles of voor 53 euro op PC.

Logitech G203 muis

Ben jij of één van je familieleden druk bezig met competitieve shooters als Call of Duty: Modern Warfare of Overwatch, dan heb je natuurlijk wel een goede gaming muis nodig. Gelukkig is het aanbod beter dan ooit en zijn er muizen te vinden voor een aantrekkelijke prijs.
Eén van de aanraders is bijvoorbeeld de Logitech G203 Prodigy. Deze kleine krachtpatser levert topprestaties en is momenteel verkrijgbaar voor maar 30 euro.
harry potterf1641210769

Harry Potter Complete Film Collection

De Fantastic Beasts-franchise is nu in volle gang, maar alles is natuurlijk begonnen bij de boeken en films van Harry Potter en zijn magische klasgenoten. Voor degene die de films nog niet hebben gezien of voor de liefhebbers is nu de complete filmcollectie van Harry Potter verkrijgbaar.
De Harry Potter Complete Film Collection is te krijgen voor 20 euro op DVD of voor 28 euro op Blu-ray.

Draadloze oordopjes

Sinds de lancering van de Apple AirPods zijn draadloze oordopjes helemaal hot. Niet iedereen heeft natuurlijk de liquide middelen om even de vrij dure oordopjes van Apple te kopen, laat staan als cadeautje. Gelukkig zijn er nog veel meer fabrikanten die nu draadloze oordopjes produceren, voor een fractie van de prijs.
Zo kan je de Xiaomi Redmi AirDots al scoren voor maar 35 euro, inclusief stijlvol oplaaddoosje.
batman 80th anniversary mirror coin royal dutch mint fullf1573576348

Batman Mirror Coin

Iedereen kent wel de iconische manier om de hulp van Batman in te roepen: men schijnt zijn logo in de wolken en even later verschijnt de superheld achter je. Met de Batman Mirror Coin kan je dat nu zelf doen. De speciaal geslagen munt van de Koninklijke Nederlandse Munt, in samenwerking met Warner Bros. Consumer Products, maakt namelijk gebruik van een innovatieve reflectietechniek. Schijn met een licht op de munt in een donkere kamer of buiten in de nacht en het iconische logo zal verschijnen.
De Batman Mirror Coin is een echt collector’s item, waar maar 8000 exemplaren van zijn gemaakt. Een perfect cadeau voor Batman-liefhebbers en nu verkrijgbaar voor maar 15 euro.

Disney-films

De teken- en animatiefilms van Disney zijn een feestje voor jong en oud. Vrijwel iedereen is opgegroeid met de oude sprookjes of moderne klassiekers als Frozen. In de catalogus van Disney is dan ook altijd wel een mooi cadeau te vinden.
Op Bol.com kan je bovendien nu twee DVD’s of Blu-rays halen voor maar 20 euro. Je hebt daarbij de keuze uit films als The Lion King, Tangled, The Little Mermaid en Vaiana.
ac odysseyf1573576505

Assassin’s Creed: Odyssey

Met de Assassin’s Creed-games kan iedereen in de tijdmachine stappen om één van de meest spraakmakende periodes mee te maken. Perfect voor liefhebbers van geschiedenis in jouw familie. In de meest recente Assassin’s Creed kunnen spelers bijvoorbeeld met eigen ogen de oorlog tussen Sparta en Athene meemaken in het Oude Griekenland.
Een ticket naar het verleden met Assassin’s Creed: Odyssey kost momenteel maar 30 euro.

Game of Thrones bordspel

Heb je genoten van de Game of Thrones-serie en -boeken, maar had je toch andere keuzes gemaakt als jij één van de karakters was? Of raakt één van je familieleden niet uitgepraat over de serie? Dan is het Game of Thrones bordspel een ideaal cadeau, die ook nog eens perfect is om te spelen tijdens de feestdagen. De spelers kiezen allemaal één van de families en strijden met alle mogelijke middelen om de IJzeren Troon.
Het Game of Thrones bordspel is verkrijgbaar voor 38 euro.
jackbox party packf1573576827

The Jackbox Party Pack

Een bordspel is altijd gegarandeerd plezier wanneer je het speelt met goede vrienden of je favoriete familieleden. Tegenwoordig hoef je bovendien ook niet meer altijd rond een fysiek spel te gaan zitten. Voor Jackbox heb je namelijk maar één TV nodig, een PC of console en genoeg smartphones voor alle spelers. In plaats van een controller is Jackbox namelijk gewoon te spelen op je smartphone, met alle mogelijkheden die daarbij komen kijken.
Jackbox heeft verschillende edities, met elk zijn eigen knotsgekke digitale bordspellen. Een Jackbox Party Pack kost ongeveer 25 euro.

TV-series

Vandaag de dag worden we bedolven onder de ijzersterke televisieseries. Het is vrijwel onmogelijk om alles tegelijkertijd te volgen, maar gelukkig komen de meeste series iets later ook uit op DVD en Blu-ray. Het wordt natuurlijk nog mooier als er een actie is om voordelig een paar seizoenen in huis te halen.
Bij Bol.com zijn er meerdere series in de aanbieding, waaronder topseries als Game of Thrones, Vikings, Outlander, Westworld en The Crown. Twee DVD- of Blu-ray-boxen kost nu maar 30 euro. Ideaal om cadeau te geven.
Dit artikel is origineel geplaatst op 17 november 2019.