De 5 sappigste Call of Duty Black Ops 4 geruchten

Article
donderdag, 15 maart 2018 om 16:00
de 5 sappigste call of duty black ops 4 geruchten 127762 2
Het was een prima donderdagavond voor de fans van het populaire schietspel Call of Duty. De Black Ops 4 geruchten zijn namelijk werkelijkheid geworden, het vierde deel van de reeks verschijnt op 12 oktober. Tijd voor ons om te kijken of de volgende geruchten rondom het spel ook werkelijkheid kunnen worden.

5. Graphics

Als we kijken naar de graphics dan valt er nog weinig te zeggen over de nieuwste Black Ops. Toch kun je wel al een aantal dingen afleiden uit de manier waarop Treyarch vacatures online zet voor de aanstaande AAA spellen.
De criteria waar je aan moet doen zijn onder andere het kunnen implementeren van nieuwe grafische kenmerken. Het is en blijft natuurlijk afwachten, maar de woorden zijn tot nu toe in ieder geval veelbelovend.
127781 1

4. Zombies

Als je naar de trailer kijkt dan zullen je meteen een paar dingen opvallen. Zo is het eerste dat je ziet oude beelden uit de eerdere Black Ops spellen. Zo zien we ook een aantal oude bekenden van de ondoden, die we dus 100% zeker terug gaan zien in dit deel.
Wat ons vooral in het oog schoot waren de maps die overduidelijk te zien zijn in de trailer. Zo zien we de maps Mob of the Dead en Origins voorbij komen. Wellicht dat deze maps terugkeren in de nieuwste Call of Duty, het zou een van de leukste Black Ops 4 geruchten zijn als dit uit zou komen!
127782 1

3. Switch versie

Al sinds het uitkomen van de Nintendo Switch in de maand maart van 2017 is het een belangrijke vraag voor veel mensen: komt er een Call of Duty game naar de Switch? Veel mensen hoopten dat het raak zou zijn met Call of Duty WW2, maar niets is minder waar.
Een paar uur na het wereldkundig maken van Black Ops 4 was de Nintendo Direct presentatie. Sommige gamers hoopten op een aankondiging van het Japanse bedrijf over het schietspel, maar dit was niet het geval. Toch is een eventuele Switchversie hierdoor nog niet van de baan.
Het krijgen van een Switchversie is en blijft nog steeds een van de hardnekkigste Black Ops 4 geruchten. Dit komt mede omdat Activision weigerde antwoord te geven over een eventuele release op de Switch.
127784 1

2. Battle Royale

Spellen als PlayerUnknown's Battleground en Fortnite zijn razend populair. Het gerucht gaat dan ook dat Treyarch van plan is om deze zogeheten Battle Royale modus in de nieuwste Call of Duty toe te voegen. De ontwikkelaar zou de modus al aan het testen zijn in China met Call of Duty: Online. Een gratis spel dat alleen in China te spelen is.
In de Battle Royale modus van Black Ops 4 zul je alleen niet de strijd aangaan met 100 mensen, maar met 18. Ook spring je niet uit een vliegtuig, maar kunnen spelers zelf kiezen waar ze hun zoektocht naar de overwinning beginnen.
127785

1. De setting

Over de setting gaan er vrij sterke geruchten in de rondte. Dit komt door de openstaande vacatures die ontwikkelaar Treyarch een tijdje terug nog op haar site had staan. In deze advertentie stond dat je verstand moest hebben van vuurwapens en de moderne militaire technologie.
Dit wijst op een setting tussen Black Ops en Black Ops 2, je kunt het dus zien als een Black Ops 1,5. Sommigen beweren dat dit de kijk van Treyarch op de moderne oorlogsvoering wordt. Niet zo gek als je kijkt naar het feit dat de ontwikkelaar naar iemand zoekt met verstand van 'moderne oorlogsvoering.'

De Black Ops 4 geruchten

Dit waren de sappigste Call of Duty Black Ops 4 geruchten voor je op een rijtje. Nog zo'n zeven maanden en dan kunnen we er mee aan de slag. Het duurt nog even, maar als deze geruchten waar blijken te zijn dan is dat het wachten meer dan waard!