De Regger gamestoel - Voor optimaal comfort

  Elke gamer maakt zich wel schuldig aan die urenlange gamesessies waarna je zelfs niet meer weet in welk tijdperk je leeft. Dan is het wel belangrijk dat je rug hier niet onder lijdt en daarom is er de Regger gamestoel. Kom erachter of deze throne of games genoeg is om jouw rug te ondersteunen tijdens je gamesessies.

  We kunnen wel stellen dat op het eerste gezicht de Regger gamestoel een erg mooi design heeft. Hij is ook in verschillende kleuren verkrijgbaar zodat hij in elk game interieur past, namelijk in rood, donkerrood, geel en blauw. Maar het uiterlijk is natuurlijk niet alles, daarom zetten wij de belangrijkste features van deze gaming chair even voor je op een rijtje.

  De Regger gamestoel is bekleed met kunstleer en beschikt over schuimvulling. Ook heeft hij een zachte zitting en worden er twee kussens bijgeleverd. Een van de kussens is om je hoofd op te leunen en de andere zorgt voor meer steun bij je rug. Het standaard waar de wielen aan bevestigd zijn, is gemaakt van stevig metaal en de wieltjes en accesoires van kunststof materiaal.

  Het proces van het bouwen

  De Regger gamestoel wordt geleverd in een vrij compacte doos. Alle onderdelen zitten los en je moet hem aan de hand van een gebruikershandleiding zelf in elkaar zetten. Dit gaat je over het algemeen vrij gemakkelijk af, je moet alleen niet verwachten dat je de klus in je eentje in een kwartier geklaard hebt. Vooral als je het voor de eerste keer doet.

  De handleiding beschikt over een stappenplan van zeven delen. In tekst word je niets uitgelegd, dus je moet het doen met de plaatjes. Laten we zeggen dat het de tweede keer een stuk sneller zal gaan; een aantal stappen waren namelijk soms best lastig te begrijpen. Maar als het eenmaal gelukt is slap je jezelf een keer tegen het voorhoofd.

  Het is kort gezegd een aantal onderdelen in elkaar zetten en vastschroeven. Alles wat je hiervoor nodig hebt zit bij de stoel inbegrepen.

  De Regger gamestoel biedt ultieme comfort

  Zodra je gaat zitten, voelt de stoel meteen goed aan. De rugleuning van de stoel forceert je rug om recht te zitten, maar op de juiste manier. Het voelt heerlijk aan, vooral wanneer je lange dagen achter een PC zit te gamen of te werken. En in tegenstelling tot andere stoelen wordt deze stoel niet veel te heet.

  De kussens zijn een fijne toevoeging aan de stoel. Er worden twee kussens bijgeleverd, een voor je hoofd en een voor je rug. In de eerste instantie is het kussen voor de rug even wennen, maar hij zit precies bij een drukpunt waar men vaak snel last krijgt in de rug. Dat zorgt op de lange termijn voor een beter gevoel in de rug.

  Verder zijn de armleuningen verstelbaar op hoogte en richting. Dus als je achter je bureau zit kan je de armleuningen volledig naar je persoonlijke voorkeur verstellen in alle omstandigheden. Zo kan je ze hoger zetten als je je armen kwijt moet tijdens intensief gebruik van een PC-muis, maar je kan ze ook lager zetten als je een beetje achterover wilt leunen tijdens het kijken van een film.

  Dat las je trouwens goed: je kan in deze stoel zeer relaxed achterover leunen. Door middel van een hendel kan je de rugleuning naar achteren gooien en lig je onderuit gezakt in je stoel. En dan bedoelen we ook echt onderuit! Je kan dus gewoon even liggen. Stel je voor: je hebt pauze op het werk en kan gewoon even een middagdutje doen, heerlijk toch?!

  Een gamestoel voor alle omstandigheden

  Een belangrijk onderdeel in de game-industrie van tegenwoordig is het streamen van games. Daar is deze stoel namelijk absoluut geschikt voor. De stoel maakt bij het rijden met de wieltjes weinig tot geen geluid en dat is uitgetest op een parketvloer. Verder maken de hendels ook geen geluid wanneer je de rugleuning of de hoogte van de stoel verstelt.

  Verder wordt de Regger gamestoel in losse onderdelen in een compacte doos afgeleverd, wat betekent dat hij ook vrij makkelijk te vervoeren is voor bijvoorbeeld een grote lan-party.

  Kort gezegd: De Regger gamestoel heeft een strak design, heeft fijne kussens die je -als je ze niet fijn vindt- ook gewoon van de stoel af kan halen. Daarnaast is hij op veel fronten verstelbaar voor je persoonlijke voorkeur en is hij ook nog eens zeer geschikt voor streamers.

  Een goede stoel is belangrijk en niet alleen voor gamesessies, want de mens zit de hele dag sowieso al veel, en daarom is het belangrijk om een goede stoel te hebben. En een goede stoel is nou eenmaal een prijzige investering. Wij zijn er in ieder geval tevreden mee en voor 229 euro is het een zeer goede stoel waar je erg lang plezier van kan hebben.

  Voor de unboxing van de Regger gamestoel check je onze XGN Behind the Scenes!

  Voor meer informatie ga je naar de officiële Speedlink website.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.