Ga jij de PlayStation VR kopen? - XGN Doe Mee

  Dat Virtual Reality wel aan een ware opmars is, is iets wat niet valt te ontkennen. Nu de PlayStation VR binnen ons handbereik is, stelt de XGN Doe Mee de echt belangrijke vraag: ga je hem ook kopen? Welkom bij de XGN Doe Mee!

  Een weekje geleden ging onze vraag over het kettingzagende spektakelstuk genaamd Gears of War. En dan vooral wat nu jouw favoriete Gears of War game is. De nieuwe Gears, Gears of War 4, wordt ook al warm onthaald, maar toch gaat er voor velen niks boven het eerste deel. Zoals NLMichel11 al aangeeft:

  NLMichel11 – Level 1

  Deel één/remastered. De graphics van de remastered zijn echt top! Deel één is op zich gewoon prachtig qua verhaal en setting.

  En daar is de XGN Doe Mee het mee eens, mede door zijn eigen persoonlijke herinneringen aan de game. Tevens waren de avonturen van Marcus Fenix en zijn maatjes ook één van de eerste games op de Xbox 360 waarin online schieten daadwerkelijk goed aanvoelde. Het leverde veel enerverende potjes op, waarin menigeen aan het schreeuwen was.

  Enfin, genoeg over dat getetter. Tijd voor die nieuwe stelling! De eerste recensies en reviews van de PlayStation VR en diens games rollen langzamerhand binnen en het apparaat is verkrijgbaar. Maar binnen één à twee dagen al een complete mening klaar te hebben staan over het apparaat is voor ons allemaal lastig. Maar vooral:

  Ga jij de PlayStation VR kopen?

  Virtual Reality is weer aan een ware opmars bezig en de VR-bril van Sony zou ons moeten overhalen om dat te omarmen. Maar ga jij hem kopen? Het is een duur apparaat en je moet er natuurlijk wel wat ruimte voor hebben in je eigen huis. Behalve dat, sommigen worden er misselijk of ziek van. En met al die punten in je hoofd vraagt de Doe Mee dus: ga jij hem kopen?

  Laat het ons weten in de reacties hieronder en vertel er ook even bij WAAROM jij de PlayStation VR wel of niet gaat kopen. Zien we jullie volgende week weer bij een nieuwe XGN Doe Mee! Een fijn weekend gewenst!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.