Wat is Ouija? - Ouija Origin of Evil film videospecial

Article
zaterdag, 15 oktober 2016 om 14:02
xgn google image
De Ouija Origin of Evil film is 27 oktober te zien in de bioscoop. Tijdens halloween kunnen we dus met z'n allen griezelen en gruwelen van de nieuwe horrorfilm. Maar weten mensen wel wat Ouija of een Ouija bord is? We vroegen het op straat!
Een Ouija bord is een bord waar het alfabet op staat. Hiermee kan je communiceren met demonen, spoken en andere onderwereld wezens. Met een groep vrienden moet je allemaal een glas vasthouden boven het bord. Deze gaat dan bewegen richting letters of 'ja' en 'nee'. Zo kan je 'praten' met een geest.

Ouija Origin of Evil film met als thema het Ouija bord

In Ouija Origin of Evil is, zoals de titel al doet vermoeden, het Ouija bord een groot thema. Door dit enge bordspelletje krijgen in de nieuwe Ouija film weer veel schrikmomenten. Maar weet men wel wat een Ouija bord is en wat het doet? Bekijk het in de video hierboven op de pagina!
Wil je de nieuwe Ouija Origin of Evil horrorfilm graag zien, maar ben je vergeten waar de eerste ook alweer over ging? Lees onze Ouija Story Recap special waarin we aan je uitleggen hoe het zat in de Ouija film uit 2014.