Dit zijn nieuwe kerstfilms op Netfix, Disney+, Prime Video en HBO Max

Article
zaterdag, 17 december 2022 om 15:00
pexels cottonbro studio 6181866 1f1670833843
Sinterklaas is terug naar Spanje en dat betekent dat de kerstbomen weer staan en we kunnen luisteren naar de slechtste kerst-hitjes.
Dit betekent ook dat verschillende streamingsdiensten weer hun best doen om met leuke kerstfilms te komen. Pak alvast wat warme chocolademelk, want wij geven je de leukste kerstfilms per streamingsdienst voor 2022.

Netflix - Scrooge: A Christmas Carol

Dit kerstverhaal is inmiddels zo oud en zo vaak verteld dat het eigenlijk geen introductie meer nodig heeft. Toch is deze nieuwe versie anders dan anders. De film heeft een leuke (stemmen) cast met Luke Evans (The Hobbit) en Olivia Colman (The Crown). Verder heeft de kerstfilm originele muziek van een Oscarwinnende componist.
seq495 sh160 copyf1670834834

Disney+ - The Guardians of the Galaxy Holiday Special

Buitenom Peter Quill hebben de Guardians of the Galaxy geen idee wat kerstmis is, maar ze doen hun best om het te begrijpen. Nu Gamorra verdwenen is heeft Peter Quill geen zin om kerst te vieren. De rest denkt daar anders over en wil Quill daarom het beste kerstcadeau ooit geven, namelijk zijn favoriete superheld (Kevin Bacon) uit de film Footlose. Mantis en Drax bezoeken aarde om Kevin Bacon te ontvoeren. Dit zorgt voor komische gebeurtenissen. Precies wat we gewend zijn van The Guardians of the Galaxy.

Prime Video - Something from Tiffany’s

Deze kerstfilm is perfect voor romcom liefhebbers. In de film zien we twee verschillende koppels die niks met elkaar te maken hebben, Rachel gaat met Gary en Ethan is samen met zijn vriendin Vanessa. Wanneer Gary en Ethan op dezelfde dag een kerstcadeau kopen voor hun vriendin worden de cadeaus per ongeluk verwisseld door een werknemer. Wanneer Rachel en Ethan elkaar ontmoeten om cadeaus te ruilen klikt het bijzonder goed tussen hen en beginnen ze te twijfelen aan hun huidige relaties.

Hbo Max - Max A Hollywood Christmas

In deze kerstfilm volgen we Jessica, een jonge filmmaker in Hollywood die veel kerstfilms heeft geregisseerd. Wanneer de knappe zendmanager Christopher opduikt en de productie van haar film dreigt stop te zetten, weet Jessica niet wat ze moet doen. Gaat dit voor problemen zorgen of is het op een of andere manier op te lossen? Dit moet interessante scenario’s opleveren.

Populair Nieuws