De meest sexy mannelijke cosplay outfits

Article
vrijdag, 06 maart 2015 om 16:21
xgn google image
In de meest sexy cosplays, onze special die eerder op XGN verscheen, kon je vijf geweldige cosplays vinden. Maar er ontbrak één ding: mannen! Daarom nu de meest sexy mannelijke cosplay outfits.

Altaïr

Sexy hoor, zo'n mysterieuze man. Hoewel je van de man vrijwel niets ziet, prikkelt het je nieuwsgierigheid. Hoe zou die man eruitzien die daar schuilgaat onder die kap? Je fantasie is een krachtig wapen, bedenk zelf maar wat er onder al die lagen verborgen zit.

Joker

Mannen in pak zijn ontzettend sexy, zelfs als ze zo gestoord zijn als de Joker. Hier dus geen ontblote lijven of dikke spierballen, maar dat maakt deze man niet minder aantrekkelijk. Wat wel mist in deze cosplay is Jokers iconische breedgebekte smile. Maar laten we eerlijk zijn, aan die geweldige lach ga je toch zeker niets veranderen.
Deze Joker staat beter bekend als Harley's Joker. Hij domineert het internet en de Comic Cons al jaren met één van deze meest sexy mannelijke cosplay outfits.

Dante

Bovenstaande Dante is niet onsterfelijk, maar op dit feit na is de cosplay goed gelukt. Hierbij speelt zijn sixpack een belangrijke rol en hij zorgt ervoor dat dit goed te zien is. Hij draagt de outfit uit the Devil May Cry 3 en heeft daarmee de perfecte keuze gemaakt. Zo kunnen alle vrouwen, en mannen, naar dit mooie buikje staren. Dit is zeker weten één van de meest sexy mannelijke cosplay outfits.

Jecht

Deze sexy man uit Final Fantasy is precies wat we zoeken in de zoektocht naar een sexy man. Hij heeft een ontbloot bovenlijf, enorme spieren, stoere tattoeages en een baardje. Laten we zijn metalen arm niet vergeten, die in deze cosplay enorm goed uitgewerkt is. Hij mag in Final Fantasy X dan wel de vijand zijn, maar alle vrouwen zouden een moord doen om zich aan zijn zijde te voegen.

Prince of Persia

Prince of Persia is één van de meest sexy game personages. De verwachtingen voor de cosplay liggen dus hoog en deze man stelt je niet teleur. Het is alsof de man rechtstreeks uit de game Prince of Persia: the Sands of Time is gestapt. Hij is super sexy, gespierd, en heel gevaarlijk...

Misty

Dit is veruit de beste van de meest sexy mannelijke cosplay outfits.