De beste GTA hoofdpersoon

Article
door Anoniem
donderdag, 05 maart 2015 om 17:33
xgn google image
Er zijn nog nooit zoveel stemmen binnengekomen als bij deze poll. Jullie stemden massaal op jullie beste GTA hoofdpersoon. De strijd was bijzonder spannend maar er kan maar één winnaar zien. Wie o wie is de beste GTA hoofdpersoon...?
Voordat deze top drie begint is er ruimte voor de verliezers die de top drie niet hebben gehaald. Deze verliezers zijn niet slecht, maar ze hebben gewoon niet de top drie gehaald. Toch verdienen ook deze personages een eervolle vermelding:
Nummer 10 tot en met 4 van poll - Wie is de beste GTA hoofdpersoon:
  1. ???
  2. ???
  3. ???
  4. Michael De Santa (GTA: V)
  5. Franklin Clinton (GTA: V)
  6. Niko Bellic (GTA: IV)
  7. Johnny Klebitz (GTA: The Lost and Damned)
  8. Luis Fernando Lopez (GTA: The Ballad of Gay Tony)
  9. Victor Vance (GTA: Vice City Stores)
  10. Toni Cipriani (GTA: Liberty City Stories)
  11. Claude (GTA 3)
  12. Huang Lee (GTA: Chinatown Wars)
Nu denk je vast: ???, wat is dat voor gek gedoe? Simpel! We willen hier nog niet alles weggeven en wat uitgebreider ingaan op de top 3, dus lees gauw verder!
68076

3. Tommy Vercetti (GTA Vice City)

Tommy Vercetti, de hoofdpersoon van GTA: Vice City, staat op nummer drie. Tommy Vercetti was een baas in Vice City. Tommy Vercetti komt oorspronkelijk uit Liberty City en loopt rond in een zonnig blauw overhemd. Tomy is slim, maar heeft een kort lontje.
Dat korte lontje maakte Tommy misschien zo'n sterk personage. Er hoefde maar het minste of geringste te gebeuren en Tommy stond al klaar om aan te vallen. Tommy stond altijd klaar voor mensen die hem hielpen, het was echt een loyale en betrouwbare gozer. Je moest alleen geen ruzie met hem maken.
Tommy is door jullie verkozen tot nummer 3 van op de ranglijst van de beste GTA hoofdpersoon. Tommy heeft 16 procent van alle stemmen weten te krijgen.
68077

2. Carl Johnson a.k.a CJ (GTA San Andreas)

Carl Johnson is de nummer twee in deze ranglijst voor de beste GTA hoofdpersoon. Deze thug life hoofd gangster is geliefd onder de XGN bezoekers. Iedereen heeft andere herinneringen aan Carl Johnson: Dik, dun, gespierd, kaal, wit hemd of bandana. Iedereen had zijn 'eigen' CJ gemaakt in GTA San Andreas.
Carl Johnson -beter bekend als CJ- is geboren in 1968 in de sloppenwijken van Los Santos. Hij groeide op in een slechte omgeving en wilde rijk en succesvol worden. De XGN bezoekers zijn vol lof over CJ, hij kreeg namelijk 22 procent van alle stemmen.
68078

1. Trevor Philips (GTA 5)

Canada staat bekend als een vredig land, toch zal je dat niet zeggen als je Trevor Philips leert kennen. Trevor is misschien wel een van de meest gekke hoofdpersonen uit de GTA wereld. Trevor is onvoorspelbaar, agressief, keihard en verre van vriendelijk. Deze eigenschappen maken Trevor Philips wel tot een van de beste GTA hoofdpersonen.
Trevor is waarschijnlijk zo gestoord geworden omdat hij een nogal moeilijke jeugd heeft gehad. Trevor z'n moeder mocht hem niet en Trevors vader liet hem alleen achter in een winkelcentrum. Later heeft Trevor dit winkelcentrum afgebrand. Dit gestoorde karakter maakt Trevor zo goed.
De bezoekers van XGN stemden massaal op Trevor Philips. Trevor zette de overwinning op zijn naam door 28 procent van alle stemmen op zich te nemen.