De makkelijkste Gold Buckles om vrij te spelen in Red Dead Online

Article
woensdag, 29 april 2020 om 15:00
red dead online horse prancingf1588154707
Games kunnen tegenwoordig niet meer zonder uitdagingen. Of het nu gaat om Achievement, Trophies of andere dingen, spelers willen alles kunnen afvinken. Zo heeft Red Dead Online de Gold Buckles, die ook nog eens mooie beloningen met zich meebrengen. Dit zijn de makkelijkste uitdagingen die je daarvoor kan voltooien.
Wanneer net bent begonnen met Red Dead Online, zal het Gold Buckle-systeem waarschijnlijk niet zijn opgevallen. De game wijst je er namelijk niet bepaald op. Pas wanneer je in één van de uitdagingen voortgang maakt, zal je misschien een pop-up zien en erachter komen dat er maar liefst honderden uitdagingen in de game zitten.
Maar waar de meeste soortgelijke systemen in games alleen voor een arbitrair puntensysteem zijn, hebben de Gold Buckles ook daadwerkelijk waarde om te behalen. Je krijgt er niet alleen een mooie gesp voor aan je riem om aan de buitenwereld te tonen, je krijgt ook een mooie dosis ervaringspunten. Met deze makkelijke Gold Buckles kan je dus op een vrij eenvoudige manier een stuk sneller stijgen in rang.

Bouw een band op met je paard

Na de eerste missie in Red Dead Online krijg je toegang tot je eigen paard. Naarmate je meer omgaat met je paard, zal je langzaam maar zeker een band opbouwen met je trouwe ros. De statistieken van het paard zullen stijgen en je speelt meer mogelijkheden vrij.
Het proces van een band opbouwen kan je ook flink versnellen op een simpele manier. Druk tijdens het sprinten op de knop om je paard te kalmeren. Daarmee krijg je om de zoveel tijd niet alleen wat stamina terug, maar je vervoersmiddel zal jou ook steeds meer waarderen. Zorg er daarnaast voor om af en toe je paard te voeren en te verzorgen en voordat je het weet heb je een maximale band opgebouwd. Op hetzelfde moment is de bijbehorende Gold Buckle van jou en ben je een zooitje ervaringspunten rijker.
red dead online robberyf1588155000

Een eervolle jongen

Een andere Gold Buckle die je vrij makkelijk kan voltooien is voor de uiterste kanten bereiken van het Honor-systeem. Het is aan te raden om eerst de verhaalmissies te spelen in Red Dead Online om een mooie voorraad dollars op te bouwen en te stijgen in levels. Tegelijkertijd zal je veel opties krijgen om je eervol of oneervol te gedragen.
Het is belangrijk om daarbij altijd dezelfde optie te kiezen, zodat je aan het einde van het verhaal gezien wordt als een engel of duiveltje. Om de andere Gold Buckle te behalen heb je de mogelijkheid om je Honor te resetten voor wat Gold Bars en via Free Roam Events of andere missies snel de andere kant van het spectrum te bereiken. Zo kan je in vrij korte tijd twee Gold Buckles en de daarbij behorende ervaringspunten binnenhalen.
red dead online gierf1588155095

Schiet een vogel uit de lucht

Scherpschutters onder ons die goed met een boog om kunnen gaan, hebben eigenlijk al meteen een Gold Buckle op zak. Met de 250 dollar die je aan het begin van je avontuur krijgt is het aan te raden om een boog mee te kopen voor het jagen. Zoek vervolgens een plekje om met een mooie open lucht, laat de vogels schrikken met je paard en prik er eentje uit de lucht. Je kan zelfs Dead Eye gebruiken om het arme beest eenvoudig uit zijn lijden te verlossen. Deze Gold Buckle heeft zelfs niet eens verschillende rangen, dus met één vogel ben je gelijk klaar.

Van alle markten thuis

In het Wilde Westen waren er verschillende handelaren om hun waren te verkopen. Natuurlijk stonden ze ook open om spullen in te kopen, maar alleen hun specialiteit. Een slager heeft geen zin om jouw genezende kruiden over te kopen.
Toch is het in Red Dead Online eenvoudig om de verschillende waren bij alle handelaren te verkopen en in het proces een Gold Buckle en ervaringspunten te verdienen. Wat je eerst moet doen is huiden, gestolen spullen en planten verzamelen om te kunnen aanbieden. Vervolgens is Saint Denis de ideale plek om je spullen te verkopen, omdat de winkels daar dichtbij elkaar gevestigd zijn. Verkoop de drie voorwerpen bij de desbetreffende verkopers en je hebt de uitdaging voltooid.
red dead online herbsf1588155378

Een vegetarische levensstijl

De voor de hand liggende manier om je karakter in Red Dead Online gevoed te houden, is door op dieren te jagen en het vlees vervolgens boven een kampvuur klaar te maken. Een smakelijk maal, maar voor de vegetariërs onder ons is er ook een optie. Je krijgt er bovendien makkelijk een Gold Buckle voor.
Wat je voor de uitdaging moet doen is twintig verschillende planten eten. Het klinkt alsof je als Sherlock Holmes op je knieën op zoek moet gaan in de wildernis, maar dat valt hartstikke mee. Door middel van Eagle Eye kan je makkelijk planten zien, pluk een paar plantjes wanneer je van A naar B gaat en voor je het weet heb je de Gold Buckle in je collectie.
Wil je meer weten en lezen over de game? Bezoek dan de speciale Red Dead Online-pagina, waar we al het nieuws over de online wereld van Red Dead Redemption 2 delen en de belangrijkste informatie uitlichten.

Populair Nieuws