Xbox Live Games with Gold games voor mei 2020

Article
woensdag, 29 april 2020 om 15:30
v rally 4 review 1536760593f1588158578
Microsoft geeft ons zoals elke maand in mei weer een aantal toffe games gratis. Deze maand is het tijd om stof te doen opwaaien, het gras op te gaan en flink wat onrust te veroorzaken. Dit zijn de gratis Xbox Live Games with Gold voor mei 2020.

V-Rally 4

Deze maand mogen we lekker rondscheuren in buggy’s en andere scheurijzers. Microsoft geeft ons namelijk V-Rally 4 cadeau in de Xbox Live Games with Gold van mei. De game kent meer dan 50 bekende voertuigen die je aan kunt passen naar je eigen wensen. Daarna is het tijd om ermee ieder ander in jouw stof te laten happen. V-Rally 4 biedt verschillende off-road tracks die je offline en online tegen anderen kunt afscheuren. De tracks worden extra uitdagend als het weer een rol gaat spelen in deze simulatiegame.
V-Rally 4 is tussen 1 en 31 mei voor Xbox One te downloaden.
screenshot w40k inquisitor screenshot cooperation 1140x641f1588158201

Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr

Ben jij klaar om het respect van de keizer te verdienen én te verspreiden? In Warhammer 40.000: Inquisitor –Martyr is dat namelijk je doel en aan jou is de keuze of je dat met harde hand doet of met echt harde hand. Je gaat namelijk verlossing brengen aan het fortklooster Martyr en op die manier breng je iedereen die je in de weg staat het respect voor de keizer bij. Warhammer 40.000: Inquisitor- Martyr speel je alleen of met maximaal drie vrienden zodat de chaos compleet is.
De game is tussen 16 mei en 15 juni gratis te downloaden voor Xbox One.
swosf1588158167

Sensible World of Soccer

Een potje voetballen is nooit mis. Zeker nu we dat op TV moeten missen, grijpen we al snel naar de footies op onze consoles. Microsoft denkt graag mee en biedt ons Sensible World of Soccer gratis aan in de Games with Gold van mei 2020. De game kent talloze voetbalclubs waarmee je een snel potje kunt spelen tegen de computer of vrienden.
Daarnaast kun je ervoor kiezen om een seizoen de leiding over je eigen team te nemen in de tactics-editor van de game. Deze opties zaten al in de eerdere versie van de game, maar komen sterker dan ooit terug in deze nieuwe versie. Het gras ligt klaar en je team wacht op de bal. Tijd voor een potje voetballen!
Sensible World of Soccer is tussen 1 en 15 mei gratis te downloaden op Xbox 360 en Xbox One.
overlord iif1588158130

Overlord II

Ben je het zat om altijd maar de goedzak uit te hangen? Dan is Overlord II de game die je in mei wil downloaden. In Overlord II ben jij de leider van een duivels leger aan minions die elk hun eigen sterke en zwakke punten hebben. In deze opvolger van het origineel trek je ten strijde met je leger en schakel je op hilarische wijze je tegenstanders (en alle onschuldigen die op je pad komen) uit.
Overlord II is beschikbaar tussen 16 en 31 mei op Xbox One en Xbox 360.

Games with Gold games voor mei 2020

Met deze games mogen we ons weer een maand vermaken op de Xbox consoles. Er is ruimte voor sport en actie, maar met Overlord II komen daar de nodige grappen ook nog eens bij. Mei wordt een toffe maand als het op gamen aan komt!