De leukste GTA goodies

Article
donderdag, 12 maart 2015 om 16:47
xgn google image
Het valt niet te ontkennen: veel gamers hebben een zwak voor GTA, en dan met name GTA 5. Zoals dat gaat met liefde, wil je dit ook uiten, zelfs als de servers het even moeilijk hebben dankzij de Heists. Wat zijn de leukste of coolste GTA goodies om in huis te hebben? Lees het hieronder.

Een GTA San Andreas basketball

Want waarom niet? Net zo duur als een reguliere basketball en het ziet er nog best vet uit. Voor de aankoopprijs hoef je ook maar drie uur bij de McDonald's te werken!
Dus neem een bijbaantje om in je pauze een potje te kunnen basketballen in het steegje achter de keuken. Wel je manager laten winnen!
Leukste GTA Goodies
Prijs: 16 euro of 4,6 Big Macs

Een Pißwasser Pils t-shirt

De verwijzing naar het bekende biermerk zullen alleen de fanatieke mede-GTA spelers herkennen. Zo kun je subtiel je GTA liefde bewijzen en ondertussen met een chill grijs shirt zonder al te veel opsmuk rondlopen.
Leukste GTA goodies
Prijs: 19,10 euro of 21,9 liter Schultenbräu

GTA 5 Strandhanddoek

We hebben allemaal verlangd naar het strand dankzij die prachtige zonsondergangen in GTA 5. Nu de lente aanbreekt is het bijna zo ver dat we onze strandspulletjes en zwembandjes kunnen inpakken!
Maak de blits met deze dope GTA 5 strandhanddoek als je toch nog een keer buiten komt!
Leukste gta goodies
Prijs: 27 euro of 2,2 paar zwem bandjes

GTA 3 Mok met boksbeugel

Deze big-ass mok is perfect om thee uit te drinken, of om jezelf mee te verdedigen als het nodig is. Dit laatste dankzij de boksbeugel/handvat, het eerste dankzij de mok-vorm. In ieder geval een mooi memorabilium van het tien-jarig bestaan van GTA 3.
Volgens Rockstar zit er echt goud in het logo verwerkt, maar dat vinden we moeilijk te geloven voor de prijs.
Leukste GTA Goodies
Prijs: 20 dollar of 286 theezakjes (à 2 gram)
68438

GTA 5 Vinyl Collection

Rockstar wordt vaak geroemd om haar goede smaak wat betreft de in-game radiozenders. Naast vele uren aan hilarisch gepraat zijn er ook heel veel fijne plaatjes te beluisteren, en voor ieder wat wils.
Nu kunnen hipster gamers hun hart ophalen dankzij een heuse vinyl collectie van alle GTA 5 muziek. Je betaalt flink wat, maar je krijgt er ook zes platen voor terug.
Leukste GTA goodies
Prijs: 144 euro of muziek op internet

Populair Nieuws