De beste muziekgames - SingStar tot Rock Band

  Het is weer tijd voor de uitslag van de wekelijkse poll. Deze week kon je stemmen op de beste muziekgame. De stemmen zijn geteld, dus pak je bak popcorn en maak jezelf klaar voor de uitslag.

  Er zijn wel meer dan 20 muziekgames, om het overzichtelijk te houden zijn niet alle games in de poll genoemd. In de poll staan alleen de muziekgames die de hoogste score hebben gehaald op Metacritic, plus wat titels die in de reacties zijn genoemd. De nummer vier tot en met acht staan hieronder vermeld, de nummer één tot en met drie verklappen we niet op deze pagina.

  Nummer tien tot en met vier van de poll - Wat is de beste muziekgame?

  1. ???
  2. ???
  3. ???
  4. SingStar
  5. DJ Hero 2
  6. Rocksmith
  7. Guitar Hero Metallica
  8. Guitar Hero 1

  3. Rock Band 3

  De legendarische Rock Band 3 staat op nummer drie (zit in de naam). Het scheelde niet veel of SingStar had de nummer drie ingenomen, SingStar zat namelijk Rock Band 3 in de nek te hijgen. Maar uiteindelijk wist Rock Band 3 toch nog bij de beste drie te horen, en terecht.

  Mensen die op Rock Band 3 gestemd hebben, er is goed nieuws! Rock Band 4 komt namelijk naar de Xbox One en de Playstation 4.

  2. Just Dance 2014

  Just Dance wordt door veel mensen gezien als een van de leukste partygames die er is. Met Just Dance kan je lekker samen dansen en erachter komen wie van je vrienden het minst slecht kan dansen. Just Dance 2014 is door jullie gekozen tot nummer twee van de beste muziekgames. De kreeg 25 procent van alle stemmen, een terechte nummer twee dus in de de beste muziekgames!

  1. Guitar Hero 3

  Massaal stemden jullie op op Guitar Hero 3. Guitar Hero 3 sleepte de overwinning naar zich toe met 46 procent van alle stemmen. Guitar Hero 3: Legends of Rock kende alleen al 73 nummers waarmee je helemaal los kon gaan. Veel mensen zien Guitar Hero 3 als dé partygame om samen met je vrienden te spelen.

  Even de plastic gitaren aansluiten, Guitar Hero 3 opstarten en de avond kon beginnen. De beste muziekgame is volgende de XGN-bezoekers dus Guitar Hero 3.

  Rocksmith 2014 Edition

  Verkijgbaar vanaf 24 october 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.