De leukste activiteiten om te doen in Red Dead Online

  Er is genoeg om te doen in Red Dead Online als het aankomt op missies, Free Roam Events, Showdown Series en andere activiteiten waarbij je revolver de hoofdrol speelt. Soms wil je voor de afwisseling alleen iets anders te doen. Dit zijn de leukste activiteiten om jezelf mee te vermaken.

  Ga een middagje vissen

  Vraag aan de gemiddelde man wat de perfecte manier is om even lekker te ontspannen en helemaal tot jezelf te komen en de kans is groot dat vissen voorbij komt. Niet om je vol te stouwen met een verse zalm, maar even rustig langs de waterkant zitten of staan en aan niks anders te denken dan de dobber.

  Datzelfde geldt voor de activiteit in Red Dead Online. In rivieren en meren kan je allerlei soorten vissen aan de haak slaan. Als bijkomstigheid is het ook nog eens een perfecte om te zorgen voor maaltijden om je stats hoog te houden of om je portemonnee aan te vullen. Zo vang je twee vissen met één haak.

  Maak uitdagingen voor jezelf

  In Red Dead Online zijn er genoeg challenges te vinden, waar je bovendien ervaringspunten mee kan verdienen en een mooie gesp voor je riem. Het is alleen ook leuk om uitdagingen voor jezelf te maken. Je krijgt er geen bonus voor, maar het is wel een manier om jezelf potentieel lang mee te vermaken.

  Welke uitdagingen je maakt kunnen flink van elkaar verschillen. Probeer bijvoorbeeld binnen een bepaalde tijd te racen tussen Saint Denis en Armadillo of schiet een wild dier neer vanaf de maximale drawing distance. Laat je creativiteit erop los en daag vervolgens je vrienden uit om jouw record te verbeteren.

  Ouderwets potje knokken in de kroeg

  Als het gaat om de wapens die worden gebruikt in het digitale Wilde Westen, dan komt het vaak neer op revolvers, repeaters en andere vuurijzers. De ouderwetse knokkels worden snel vergeten. Zelfs in een man-op-man gevecht wordt er veelal gekozen voor een scherp mes boven een fikse rechtse.

  Gelukkig is er altijd nog een goold old bar fight. Je kan knokken in de kroeg in een tijdelijke event, maar je kan ook andere spelers uitnodigen in de taveerne van Valentine of een ander stadje. Gooi een glas whiskey achterover, beledig de snor van je buurman en laat je vuisten voor je spreken. Achteraf gaat iedereen weer met een glimlach naar huis. En misschien ook met een blauw oog of gebroken neus.

  Neem plaats aan de pokertafel

  Wij zullen je niet een gokverslaving aanpraten, maar poker en het Wilde Westen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het is de perfecte manier om je vers verdiende fortuin - of het nou komt van een overval, geslaagde jacht of het doorzoeken van de wildernis - te vergroten. Of helemaal te verliezen natuurlijk.

  Zoek een mooie pokertafel op in één van de dorpjes waar een paar spelers zijn verzameld en neem plaats op een vrije stoel. Pak een glas drinken erbij en geniet van vele uren plezier aan de tafel. Als je niet teveel geld wil verliezen in het handig om een limiet voor jezelf in te stellen, maar we zullen je niet veroordelen als je al je spaargeld kwijtraakt aan een gewiekste tegenstander.

  Doe mee aan een paardenrace

  Je paard speelt een belangrijke rol in Red Dead Online. Zonder je trouwe ros zal het immers een lange tijd duren om van punt A naar punt B te komen, helemaal wanneer je aan de andere kant van de map moet zijn voor een missie.

  Die snelheid komt ook goed van pas als je mee wil doen aan online paardenraces. Soms is alleen kennis van jouw eigen paard nog wel belangrijker. Wanneer moet je afremmen voor een bocht? Hoe lang kan je nog op volle snelheid doorrennen? Als je veel tijd met jouw eigen viervoeter doorbrengt, dan weet je dan instinctief. Veel tijd om te letten op metertjes is er dan ook niet bij paardenraces, want het zal er hard aan toe gaan. Ideaal om aan het einde van de dag jouw resterende energie in te stoppen.

  Wil je meer weten en lezen over de game? Bezoek dan de speciale Red Dead Online-pagina, waar we al het nieuws over de online wereld van Red Dead Redemption 2 delen en de belangrijkste informatie uitlichten.

  Red Dead Redemption 2

  Verkijgbaar vanaf 26 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.