De hoogtepunten van de Microsoft Gamescom persconferentie 2014

Article
dinsdag, 12 augustus 2014 om 17:06
xgn google image
De Microsoft Gamescom persconferentie is zojuist afgelopen. Wat waren de hoogtepunten van deze persconferentie? XGN heeft de hele conferentie live gevolgd en heeft zo haar mening.

5. Aankondiging Screamride

Screamride is een nieuwe game van Frontier, die ook bekend is van de Rollercoaster Tycoon serie. Van wat we tot nu toe gezien hebben zal Screamride de Rollercoaster Tycoon voor de nieuwe generatie worden, met een nog sadistischere twist: lok onschuldige pretparkbezoekers in jouw duivelse attracties, en verdien punten door deze mensjes zo hard mogelijk te laten schreeuwen. Een simpel doch geinig concept, en Frontier heeft al bewezen overweg te kunnen gaan met het simulator concept.
18364

4. Halo 5, Evolve en Fable bèta's

Het regende bèta aankondigingen tijdens de Microsoft persconferentie. Evolve was de eerste die aangekondigd werd, en eerlijk is eerlijk, het verzacht de pijn van het uitstel wel een beetje. Een maand eerder spelen blijft een maand eerder spelen. De bèta zal in januari 2015 van start gaan.
De datum van de Fable Legends multiplayer bèta is ook bekendgemaakt. Vanaf 16 oktober kun je met drie vrienden aan de slag in de co-op modus.
De bèta voor Halo 5: Guardians was al aangekondigd, maar we hebben daar eindelijk meer details en een datum van gekregen: de bèta begint 29 december. Twee teams van vier spelers kunnen het tegen elkaar opnemen in zeven mappen.
18365

3. Bundels

Het regende niet alleen bèta aankondigingen, maar ook bundel aankondigen. Maar liefst drie bundels werden er onthuld door Microsoft voor de Xbox One: een witte Xbox One met Sunset Overdrive, een FIFA 15 bundel, en een uiterst exclusieve Call of Duty: Advanced Warfare bundel met een speciale console en controller geheel in de stijl van Advanced Warfare. Genoeg nieuwe keuzes voor aankomende Xbox One bezitters dus.
De Sunset Overdrive bundel verschijnt 28 oktober en kost 399,99 euro. De FIFA 15 bundel verschijnt 25 september en kost 399,99 euro, en de Call of Duty: Advanced Warfarebundel verschijnt 3 november en kost 499,99 euro. Opmerkelijk genoeg komen al deze bundels met een digitale kopie van de games.
18366

2. Halo Channel

De Xbox One en PC krijgen een speciaal Halo kanaal dat alle content rond de serie samenbrengt voor de optimale Halo ervaring. Zo is de Halo: Nightfall serie te zien via dit kanaal, en is de Halo encyclopedie te raadplegen. Ook wordt Halo: The Master Chief Collection geïntegreerd met Twitch, waardoor onder andere multiplayer potjes, walkthroughs en speedruns met gemak gestreamd kunnen worden.
18367

1. Rise of the Tomb Raider exclusief

Rise of the Tomb Raider komt in het najaar van 2015 exclusief naar de Xbox One. Inmiddels gonst het al van de speculaties op het internet of de game ook nog naar andere platformen komt, en zo ja, wanneer. De redactie was niet zo blij met het nieuws, maar het is wel onmiskenbaar het grootste nieuws en daarmee ook het hoogtepunt van de Microsoft persconferentie van Gamescom 2014.
Rise of the Tomb Raider is verder niet aanwezig op Gamescom. De game is het vervolg op Tomb Raider uit 2013, dat voor de PC, PS3 en Xbox 360 verscheen. De Definitive Edition hiervan verscheen eerder dit jaar op de PlayStation 4 en Xbox One.
Rise of the Tomb Raider tijdens E3 2014 aangekondigd door Square Enix. Sindsdien is er nog maar weinig getoond van de game.

Populair Nieuws

Laatste Reacties