De hoofdrolspelers uit Uncharted 2

Article
door Limpie
zondag, 04 oktober 2009 om 17:00
xgn google image
Het is nog maar tien dagen tot we eindelijk Uncharted 2: Among Thieves in huis kunnen halen, maar om jullie nog meer voor te bereiden publiceren we hieronder de gehele lijst van hoofdrol spelers.
Wij waren in onze recensie, die natuurlijk ook in video vorm is te zien, al laaiend enthousiast over Uncharted 2: Among Thieves. Genoeg reden dus om nog wat extra aandacht aan de game te besteden, en te kijken wie we allemaal in het spel zullen tegenkomen.
Nathan Drake
Iedereen kent Nathan ondertussenn wel, want hij is jouw karakter in het spel. Nathan is een hedendaagse schatzoeker die zich bevindt in een wereld vol met smokkelaars en dieven. Nathan is, in tegenstelling tot zijn collega's, niet gedreven door het geld, maar echt door het vinden van een historische schat.
Elena Fischer
Zij is Drake's vroegere compagnon. Ze is van roddelpers gepromoveerd tot een onderzoekend journaliste die de meest gevaarlijke gebieden van de wereld bezoekt om verhalen na te trekken.
Chloe Frazer
De huidige compagnon en de nieuwe liefde van Drake is Chloe Frazer. Chloe heeft naast haar goede looks, nog een aantal skills. Zo kan ze goed overweg met haar vuisten en wapens, maar is ze ook zeer intelligent. Helaas is ze ook redelijk roekeloos en komt ze daardoor nogal vaak in de problemen.
Harry Flynn
Net als Nathan is Harry een schatzoeker, alleen gooit hij het over een iets andere boeg. Het maakt hem namelijk niet uit of een opdracht illegaal is of niet, zolang er maar veel geld mee gemoeid is.
Karl Schläfer
De de enige overlevende van de Himalaya expeditie van 1938. Tegenwoordig woont hij bij de lokale burgers in het gebied en kan hierdoor Drake van een hoop zeer nuttige informatie voorzien.
Victor Sullivan
Hij is de beste vriend van Nathan, en dan ook al jaren partner en mentor van de schatzoeker. Victor kent een hoop mensen binnen de antiekhandel en hoort dan ook vaak waar mensen naar op zoek zijn. Een zeer waardevolle vriend van Nathan dus.
Zoran Lazarevic
Deze baddy werkt voor een terroristische organisatie die donkere praktijken uitvoert. Men dacht altijd dat hij in een explosie was omgekomen, maar hij heeft het overleefd. Wel heeft hij er een hoop littekens aan over gehouden.
Tenzin
Hij is een leider van één van de Tibetaanse dorpen. Hij zal Nathan op zijn reis deels de weg wijzen maar dit is soms best lastig. Tenzin spreekt namelijk alleen Tibetaans terwijl Nathan alleen Engels spreekt.
We zullen in Uncharted 2: Among Thieves dus genoeg mensen tegenkomen. De game zal op 16 oktober in de winkels liggen, en moet jij natuurlijk gewoon aanschaffen.