Wat vind jij van de finale van Game of Thrones seizoen 7? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 02 september 2017 om 15:00
xgn google image
September staat vooral in het teken van Destiny 2 en de XGN Doe Mee wilde weten of jullie die gaan halen. Maar afgelopen week was er nog een grote gebeurtenis: de laatste aflevering van Game of Thrones seizoen 7! Welkom bij de XGN Doe Mee!
De laatste keer wilden wij weten of jullie Destiny 2 gaan kopen. Bungie’s nieuwe titel komt aanstaande woensdag uit voor de PlayStation 4 en Xbox One en later ook op de PC. De marketingmachine draait natuurlijk al op volle toeren, maar het ligt er natuurlijk aan of jullie de game gaan halen. De meesten van jullie hebben de portemonnee voor Destiny 2 al opzijgelegd, zoals coen46:
Het is iets wat de XGN Doe Mee vaker heeft gehoord; door vrienden en familieleden is de game ineens toch best wel veel gespeeld! Het lijkt er dan ook op dat meerdere XGN’ers komend weekend geen daglicht zullen zien, maar vooral Destiny 2 op de beeldschermen zien staan. Toch zijn er ook meerderen van jullie die wel wachten tot de game zijn definitieve editie heeft gekregen over een tijdje.
Goed, Destiny 2 gaat de komende week het nieuws volop beheersen, dus de XGN Doe Mee doet even aan een cooldown. En dat is een letterlijke, want we zijn benieuwd naar jullie meningen over de laatste aflevering van het zevende seizoen van Game of Thrones. Afgelopen maandag was de zevende aflevering en het was een knaller. Maar:

Wat vind jij van de finale van Game of Thrones seizoen 7?

We willen als XGN Doe Mee eigenlijk niet tot geen spoilers geven, dus dat gaan we ook niet doen. We zijn vooral benieuwd naar jullie meningen: vond je het echt tof of viel het enigszins tegen? En wat vond je van de rest van het seizoen?
Laat het ons weten in de reacties hieronder en vertel er ook even bij WAAROM jij dat vindt. Zien we jullie volgende week, als jullie niet vastgekluisterd zitten aan Destiny 2, bij een nieuwe XGN Doe Mee. Een fijn weekend gewenst!

Populair Nieuws

Laatste Reacties