De E3 2017 geruchten op een rijtje

Article
dinsdag, 30 mei 2017 om 11:59
xgn google image
We nemen een kijkje naar de mogelijke E3 2017 geruchten. Welke geruchten zijn het interessants en welke zullen op de E3 waargemaakt worden?
Hieronder is een lijst met mogelijke E3 2017 geruchten. Of deze geruchten uitkomen is nog maar de vraag. We wachten met grote anticipatie af op de E3.
  • Beyond Good & Evil 2: Deze game is al officieel aangekondigd en is absoluut in ontwikkeling. Maar met de E3 om de hoek, is de vraag: kunnen we de game op de E3 verwachten? Michel Ancel, de maker achter Beyond Good & Evil, zei op 24 november 2016 dat de release nog een lange weg te gaan heeft. Ook beweerde hij dat voordat er een reveal kan komen de game in een verder stadium ontwikkeld moet zijn. De grote vraag is nu: zal Beyond Good & Evil 2 genoeg zijn ontwikkeld om daar in ieder geval een trailer van te laten zien tijdens de E3?
  • Bloodborne 2/Resistance 4: Geruchten gaan dat iemand met een mogelijke E3 gamelijst gelekt heeft dat Bloodborne 2 en Resistance 4 allebei worden onthuld tijdens de E3. Dit is niet de eerste keer dat deze twee games genoemd worden. Zo is er een screenshot gelekt van aankomende E3 games waar deze titels tussen stonden. Meer informatie over de games is niet bekend, maar het is altijd mogelijk dat ze onthuld worden op de E3.
  • Just Dance 2018: Er is nog niks bekendgemaakt over een nieuwe Just Dance. Maar weten we niet allemaal dat Ubisoft met de game gaat komen? In onze E3 2017 Ubisoft Persconferentie Special beweren wij dat er sinds 2009 (met de release van de originele Just Dance) elk jaar een nieuwe Just Dance op de markt is gebracht. Deze traditie gaat Ubisoft hoogstwaarschijnlijk niet verbreken. Verwacht daarom dat Just Dance aanwezig zal zijn tijdens de E3.
  • Tekken x Street Fighter: Eerder gingen al geruchten dat de game misschien was gecanceld. Maar volgens maker Katsuhiro Harada is dit niet het geval. Harada beweert dat de game zeker in ontwikkeling is, en dat de makers al een keus hebben gemaakt voor het character rooster. Zou Tekken x Street Fighter zijn gezicht laten zien op de E3?
  • The Evil Within 2: Een vervolg op The Evil Within wordt al een tijdje overwogen. Zo zei Pete Hines van Bethesda dat The Evil Within het goed genoeg deed dat er een vervolg gemaakt kan worden. Tevens is er een gerucht geweest over 'Psycho Break 2'. Psycho Break is de Japanse titel van The Evil Within games. Alles wijst erop dat The Evil Within 2 zeker in ontwikkeling is.
112010 1
  • Een Nieuwe Batman Game: Geruchten over het hele internet spreken in flinke detail over een nieuwe Batman game. Zo zou de nieuwe game 'Arkham Insurgency' heten en speelt het zich af drie jaar na Batman: Arkham Origins. Batman zou het opnemen tegen de Court of Owls, met sidekick Robin (Dick Grayson) nu speelbaar in het verhaal. De Batmobile maakt ook zijn terugkeer en bekende locaties als The Batcave en Wayne Manor zouden eindelijk bezoekbaar worden. Dit zijn flinke details voor een simpel 'gerucht'. Mochten al deze geruchten uitkomen wordt de nieuwe Arkham game zeker aan ons verlanglijstje toegevoegd.
  • Een Nieuwe Borderlands Game: Eerder vermeldden wij al dat 'Borderlands 3' in de maak zou zijn. Dit is ondertussen alweer een jaar geleden. Mocht een nieuwe Borderlands al deze tijd in de maak zijn geweest is de E3 de perfecte plek om de game te onthullen. Het schijnt dat Gearbox CEO Randy Pitchford een Tech Demo van de nieuwe Borderlands heeft getoond, de game zal Unreal Engine 4 bevatten. Wat er ook is getoond in deze Tech Demo was alleen om de Unreal Engine 4 te showen. We wachten nu af of er daadwerkelijk een nieuwe Borderlands game onthuld gaat worden.
  • Een Nieuwe Pokémon Game (voor Nintendo Switch?) Pokémon ontwikkelaar Game Freak heeft twee vacatures openstaan, wat erop wijst dat ze bezig is met een Switch game. Game Freak is namelijk op zoek naar een 3D grafisch designer voor een console project. Game Freak noemt het "een kans om aan de ontwikkeling van een wereldberoemde RPG te werken". Volgens Game Freak wordt het spel uitgegeven op de console. Met deze omschrijving is er dus een kans dat Game Freak aan het werken is aan een Pokémon voor de Switch, zouden jullie een Switch Pokémon game spelen?
  • Een Nieuwe Tom Clancy Game. Ghost Recon Wildlands is alweer een tijdje verkrijgbaar, dat betekent dat er ruimte is voor een nieuwe game. De Tom Clancy serie bestaat onderling uit enkele franchises: Ghost Recon, Splinter Cell, Rainbow Six en The Division. Het is dus mogelijk dat één van deze game-series wordt uitgebreid. Zo gingen er eerder al geruchten dat een nieuwe Splinter Cell game in de maak was, met een mogelijke release in 2018. Mocht er een nieuwe Splinter Cell aankomen dan is de E3 zeker de plek om deze groots te onthullen!
Hieronder volgt nog één gerucht over een mogelijke nieuwe (oude) console: De Super Nintendo Classic.
  • Super Nintendo Classic Editie aankondiging: Vorig jaar kwam Nintendo met de Nintendo Classic (NES Classic). Deze Nintendo Classic bevatte 30 speelbare klassiekers van de eerste Nintendo, waaronder: Pac-Man, Donkey Kong en Super Mario Bros. Nintendo heeft aangekondigd te stoppen met het produceren van de Nintendo Classic. Wat opvalt is dat vlak hierna geruchten kwamen dat de reden hiervoor te maken zou hebben met een 'Super Nintendo Classic Editie' (SNES Classic). De NES Classic werd aangekondigd met wat tweets en trailers, geen grote E3 aankondiging. Maar Nintendo had nooit kunnen weten hoe goed deze Nintendo Classic het zou doen onder het publiek. Het is dus zeker mogelijk dat een SNES Classic officieel wordt onthuld tijdens de E3.

Welke E3 2017 Geruchten worden waargemaakt?

Dit zijn de E3 2017 geruchten die nu in het rond zweven. Welke geruchten willen jullie waargemaakt zien worden? Een nieuwe Arkham Game of toch liever een nieuwe Tom Clancy Splinter Cell? Alles is mogelijk, en tot de E3 aankondigingen officieel zijn geweest houden we onze hoop hoog.