De Dag in het Kort - maandag 31 oktober

Article
maandag, 31 oktober 2011 om 21:00
xgn google image
De maand zit erop, nog een avondje slapen en dan is het alweer november. Maar niet voordat we terug hebben gekeken naar de laatste dag van oktober.
Vandaag stond XGN in het teken van heel veel trailers. De launchtrailer van Dungeon Defenders, nieuwe Skyward Sword beelden, gameplay van de Metal Gear Solid HD Collection, actie in War in the North en nog veel meer. Maar ook was er natuurlijk gescheven nieuws en enkele andere artikelen:
  • Zo is het vanaf nu mogelijk om je eigen blog bij te houden. Zo kun je lekker schrijven over alles wat met games te maken heeft, direct hier op XGN.
  • Er is weer een nieuwe HD-collectie bijgekomen. Iets waar Rox wel blij mee zal zijn. Deze keer van de Biohazard games, in Europa beter bekend als Resident Evil.
  • Iedereen die van gratis content houdt, zat vandaag goed met Dungeon Defenders. Op Steam was er namelijk speciale Halloween DLC, allemaal voor niets.
  • Begin volgend jaar moet de PlayStation Vita uitkomen. De nieuwe handheld van Sony is al populair en het aantal pre-orders is daarom ook erg hoog.
  • Datzelfde geldt voor Star Wars: The Old Republic, de nieuwe MMO van BioWare en Electronic Arts die in december verschijnt. Gelukkig zijn er genoeg exemplaren.
  • En dan nemen we afscheid van de maand met de impressie van Max Payne 3. Max en Rob bespreken deze komende Rockstar titel in een video-impressie:

Populair Nieuws

Laatste Reacties