Wat vind jij de beste Xbox 360 game? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 23 april 2016 om 15:00
xgn google image
Deze week is er een einde aan een periode gekomen: de Xbox 360-productie is stopgezet. Een goede reden voor de XGN Doe Mee om te vragen: wat vinden jullie nu de beste Xbox 360 game? Welkom bij een nieuwe XGN Doe Mee!
De laatste keer was de vraagstelling wat jullie van de Doom bèta vonden. De bèta was afgelopen weekend speelbaar en vanwege het grote succes plakte Bethesda er nog één extra dag aan vast. Jullie waren er echter niet van overtuigd:
Deze reacties kwamen ook van andere XGN’ers binnen en de XGN Doe Mee moet toegeven dat hij enigszins verrast is. Ook hij heeft de bèta gespeeld en vond hem drie keer fantastisch met nog iets van vijf andere superlatieven. Snel, erg tof en de demon die je kunt zijn is goed gebalanceerd. Maar misschien dat alleen de Doe Mee die mening heeft.
Genoeg over Doom, tijd voor de nieuwe stelling! Afgelopen week kwam het nieuws naar buiten dat Microsoft officieel stopt met de productie van de Xbox 360. De console bestond sinds 2005 en heeft ons veel moois gebracht, maar ook veel nachtmerries – red ring of death. Wij focussen ons op games en onze vraag is dan ook:

Wat vind jij de beste Xbox 360 game?

Aan welke Xbox 360-titel bewaar jij warme herinneringen? Is het misschien Halo 3 of misschien toch de eerste Gears of War? De XGN Doe Mee maakt geen onderscheid in exclusieve titels, dus elke game, mits hij op de 360 is uitgekomen, is goed. Wij verlangen alleen maar dat je er even bij verteld waarom jij die 360-game de beste vindt. Zien we jullie volgende week weer bij een nieuwe XGN Doe Mee!

Populair Nieuws