Top 5 beste tracks in Mario Kart 8 Deluxe

Article
vrijdag, 28 april 2017 om 11:17
xgn google image
Mario Kart 8 Deluxe zit vol met vette tracks, maar enkele steken er echt met kop en schouder tussen uit. In deze special bespreken wij de 5 beste tracks in Mario Kart 8 Deluxe!

5. Electrodrome

Het spelen van Mario Kart 8 Deluxe is een feestje op zich, en met deze prachtige discotheektrack is het feest helemaal compleet! In Electrodrome rijden de spelers op een gigantisch neon-verlichte dansvloer die alle kanten op gaat.
De weg van Electrodrome is eigenlijk behoorlijk recht voor z'n raap. De track bestaat voornamelijk uit twee verschillende wegen waaruit je kunt kiezen die allebei gebruik maken van Mario Kart 8 Deluxe's anti-zwaartekracht mechanic. Deze wegen zijn even lang qua lengte, maar spelers zullen al gauw een voorkeur hebben welke weg ze liever pakken.
Electrodrome is versierd met gigantische spotlights en tv-schermen waarop Koopa's, Shy Guys aan het dansen zijn terwijl Larry Koopa een DJ set speelt. Aangezien Larry's gezicht meerdere malen terug te vinden is in deze track, denken de meeste Mario Kart fans dat Electrodrome Larry Koopa's racebaan is.
110462 2

4. Cloudtop Cruise

Cloudtop Cruise speelt zich af hoog in de lucht op de wolken, tussen de bonenstaken en Bowser airships. De spelers rijden op een weg gemaakt van wolken en kunnen allerlei trucjes uitvoeren door middel van bonenstaakbladeren en platformen.
Wanneer de weg je leidt naar één van Bowser's airships verandert de track drastisch. Vanaf het schip word je met een kanon een bliksem storm in gevuurd waarin de track zich vordert op een metalen structuur. Hier moet je uitkijken over welke boost-pads je rijdt, omdat sommige panels onder stroom kunnen staan door de bliksem.
Cloudtop Cruise bevat één van Mario Kart 8 Deluxe's beste shortcuts. Net wanneer je de finish van de track bereikt vormen enkele bonenstaakbladeren hun eigen pad. Door op het juiste moment overheen te springen sla je een heel stuk van de weg over. Dit is één van Mario Kart 8 Deluxe's meest geliefde shortcuts, en daarom verdient Cloudtop Cruise een plek in onze top 5.
110463

3. Rainbow Road (N64)

Veel spelers waren het eens dat de Rainbow Road van Mario Kart 8 Deluxe eigenlijk een beetje tegen. Ondanks dat de track er prachtig uitziet en best nog wel wat slimme design keuzes bevat, wordt het nergens echt spannend of over de top zoals je verwacht van Rainbow Road. De track oogt ook meer als een ruimtestation dan als een regenboog weg tussen de sterren.
Maar gelukkig is daar de prachtige Rainbow Road remake van Mario Kart 64 (1997)! Rainbow Road (N64) is een lange racebaan waarop je ook maar één ronde hoeft te rijden. In de originele Nintendo 64 variant was dit niet het geval, maar daar kon een race op Rainbow Road ook wel zo'n 5 minuten duren.
De track bestaat uit drie checkpoints, en na elke checkpoint biedt de track weer een nieuwe uitdaging aan. Zo blijft de track uniek en voelt het niet langdradig zoals het origineel. Rainbow Road (N64) is een prachtige kleurrijke track die niet alleen nostalgische gevoel pakt van de originele Rainbow Road uit Mario Kart 64, maar ook het ontwerp heeft van wat een Rainbow Road zou moeten zijn.
110466

2. Mute City

Herinner je nog de laatste F-Zero die uit kwam? Dat is F-Zero: GP Legend voor de Game Boy Advance uit 2004. Dat is ondertussen al zo'n 13 jaar geleden. Dat betekent dus dat we al 13 jaar geen F-Zero game meer hebben gekregen… Maar gelukkig is daar Mario Kart 8 Deluxe's Mute City!
Mute City is één van de vele zogenaamde ''cross-over'' tracks van Mario Kart 8 Deluxe, en als je het ons vraagt ook de beste cross-over track. Mario Kart's Mute City weet precies de charme van de originele Mute City uit te beelden in HD. Nog nooit voelde Mario Kart 8 Deluxe zo snel.
De track is bezaaid met boost-pads en muntjes kun je alleen maar verzamelen door over de zogenaamde ''recharge'' wegen uit de F-Zero series te rijden. De track maakt in z'n geheel gebruik van de anti-zwaartekracht mechanic, en je zal dan ook het merendeel ondersteboven rijden. Het enigste wat deze track mist is Captain Falcon als een speelbaar personage… Maar tot dat gebeurt is het aan Mario & co om over Mute City heen te scheuren!
110467

1. Mount Wario

Er kan er maar één de winnaar zijn, en dat is de legendarische track Mount Wario! Mount Wario wordt door vele Mario Kart fans als de beste track van Mario Kart 8 Deluxe beschouwd, en misschien wel één van de beste Mario Kart tracks ooit.
Net als Rainbow Road (N64) bestaat Mount Wario uit meerdere checkpoints. De manier waarop je op Mount Wario racet valt nog het best te beschrijven als een ski of snowboard wedstrijd van een berg af. De race op Mount Wario begint ook op de top van de berg.
De racers moeten dan zo snel mogelijk door allerlei wegen zo snel mogelijk van de berg af rijden. Wie als eerste het dal van de berg bereikt is de winnaar. Mount Wario doet ons nog het meest denken aan Snowboard Kids voor de Nintendo 64. (1998) Wat Mount Wario alleen mist is een skilift aan het einde om je weer aan de top van de berg te brengen, want racen op Mount Wario is zo leuk, wij zouden nog wel wat rondjes willen!
Ben jij het eens met onze top 5? Of had je liever andere tracks terug gezien? Laat het ons weten in een reactie! Mario Kart 8 Deluxe is uit vanaf 28 april.

Populair Nieuws

Laatste Reacties