De beste Tekken Tag Tournament 2 deals: Vanaf 41,85 euro

Article
vrijdag, 14 september 2012 om 17:15
xgn google image
In Tekken Tag Tournament 2 mag je niet met een, maar met twee van je favoriete Tekken karakters aan de slag om al je tegenstanders het zwijgen op te leggen. De game belooft dan ook uren aan vechtplezier. Maar waar kun je de game het beste aanschaffen zonder dat het een aanslag op je portemonnee is?
Rox is al aardig bezig geweest met de Tekken Tag Tournament 2. Zo is ze samen met een aantal leden van XGN naat Namco Bandai afgereisd om daar de game te spelen en ook is de recensie al verschenen. Daar werd de game beoordeeld met een 9,0.
Tekken Tag Tournament, het origineel, stamt alweer uit 1999 en werd als arcadegame uitgegeven. Later werd echter besloten dat de game ook een consoleversie verdiende en op 24 november 2000 zag de PlayStation 2-versie het licht. Tekken Tag Tournament had iets wat de eerdere Tekken-games niet hadden: het vechten met twee personages. Met een druk op de knop wisselde je van karakter en vocht je rustig door. Deel twee doet precies hetzelfde, maar belooft net zoveel plezier te bezorgen als met het origineel.
Games zijn echter al duur genoeg, dus wij sommen de goedkoopste plaatsen om Tekken Tag Tournament 2 aan te schaffen voor jullie op. Hieronder noemen we eerst de prijzen zonder verzendkosten, de tweede prijs is inclusief.
Xbox 360-versie:
PlayStation 3-versie:
Ook XGN is met de game aan de slag gegaan. Onderstaand kun je ronde een van het Tekken Tag Tournament 2 mini toernooi bekijken, waarin Rob en Eke het tegen elkaar opnemen.