Beste special edition consoles - Een lust voor het oog voor de gameliefhebber

  De standaard Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One zijn verkrijgbaar in zwart, wit en grijs. Maar wanneer je er uit wil springen met jouw console kun je kiezen voor een special edition console. Maar voor welke moet je dan kiezen? Dat lees je terug in dit artikel over de beste special edition consoles.

  5. 500 Million Limited Edition PS4 Pro

  We trappen deze lijst met de beste special edition consoles af met de 500 Million Limited Edition PS4 Pro. De naam van deze console is niet gebaseerd op de hoeveelheid opslagruimte die de console bevat, maar op het aantal PlayStation-consoles dat er in totaal is verkocht. Er zijn namelijk al meer dan 500 miljoen consoles van PlayStation verkocht. Dit duizelingwekkende cijfer is van toepassing op de originele PlayStation, PS2, PSP, PSP Go, PS3, PS Vita, PS Vita TV en de PlayStation 4.

  De 500 Million Limited Edition PS4 Pro was vanaf 24 augustus 2018 verkrijgbaar en er waren 50.000 exemplaren beschikbaar. Op dit moment is deze speciale console niet meer nieuw verkrijgbaar, maar kan hij nog wel tweedehands gekocht worden. Schrik niet, want deze special edition console kost tussen de 800 en 900 euro. De 500 Million Limited Edition PS4 Pro is donkerblauw met gouden accenten. Daarbij krijg je nog een speciale donkerblauwe controller, verticale standaard, mono headset en een PlayStation Camera in dezelfde kleur. De voorkant van het apparaat licht ook nog eens op, wanneer je PlayStation aan staat.

  4. Diablo III Eternal Collection Nintendo Switch bundel

  Voor fans van de Diablo serie was het al een groot feest dat de Diablo III: Eternal Collection naar de Nintendo Switch kwam. Op 2 november 2018 was het dan zo ver, maar de game was niet het enige dat op die dag uit kwam. Er kwam namelijk ook een special edition Diablo III Eternal Collection Nintendo Switch uit. Voor deze bundel betaal je 379 euro, maar dan krijg je wel een aantal extra’s.

  Uiteraard krijg je de game - Diablo III: Eternal Collection - bij aanschaf van deze bundel. Het is alleen niet de fysieke versie van de game, maar een digitale code. Daarnaast krijg je een speciale editie van de Nintendo Switch. Deze grijze console is versierd met Diablo III Artwork, maar ook de Nintendo Switch houder is mooier gemaakt met wat mooie Diablo III versieringen. Ook krijg je een handige draagtas die ook speciaal is gemaakt voor deze Diablo III Eternal Collection Nintendo Switch. Mede hierdoor staat dit apparaat in deze lijst met de beste special edition consoles.

  3. Battlefield 5 Gold Rush Xbox One X Special Edition

  De volgende console in deze lijst is de Battlefield 5 Gold Rush Xbox One X Special Edition. Deze originele console - die 4K gaming ondersteunt - wordt geleverd met een speciaal patroon. De console is namelijk aan de linkerkant goud en dat loopt over naar zwart. De Xbox One X special edition heeft 1 TB aan opslagruimte en dat is ruim voldoende voor al jouw favoriete games. De controller die wordt meegeleverd is heel simpel, namelijk matzwart.

  Bij deze special edition console krijg je de Battlefield 5 Deluxe Edition, maar dat is nog niet alles. Je krijgt namelijk nog twee games, Battlefield 1 en Battlefield 1943, die je kunt spelen op jouw speciale editie van de Xbox One X. Tot slot krijg je ook nog een maand gratis toegang tot EA Access, waar je normaal 3,99 euro per maand voor betaalt. Al deze leuke extra’s en de prachtige goud zwarte console zorgen ervoor dat deze console op de derde plaats staat in deze lijst met de beste special edition consoles.

  2. Super Smash Bros. Ultimate Nintendo Switch bundel

  Van de Xbox One gaan we weer terug naar de Nintendo Switch. De populaire hybride console heeft inmiddels een paar mooie exclusieve games aan collectie mogen toevoegen. Een van die games is het langverwachte Super Smash Bros. Ultimate. De nieuwste game in de Super Smash serie, kwam op 7 december 2018 uit en verbrak na de release meteen verkooprecords. Samen met de release van de game, kwam er op 7 december ook een Super Smash Bros. Ultimate Nintendo Switch bundel uit. Dit apparaat staat op de tweede plaats in deze lijst met de beste special edition consoles.

  Wanneer je de speciale Super Smash Bros. Ultimate Nintendo Switch editie bestelt, krijg je uiteraard de nieuwste game uit de Super Smash serie (downloadcode) meegeleverd. De Joy-Con controllers hebben een speciaal ontwerp dat is gebaseerd op de game. Op de Nintendo Switch houder staan een aantal vechters uit de game afgebeeld met onder andere Pikachu, Mario, Kirby en Donkey Kong. Voor de fanatieke Super Smash fans is dit wel een hele toffe versie van de Nintendo Switch. Voor deze special edition console betaal je op dit moment 379 euro.

  1. Spider-Man PlayStation 4 Limited Edition

  De eerste plaats in deze lijst met de beste special edition consoles is de Spider-Man PlayStation 4 Limited Edition. Het is de beste en meest opvallende special edition console in deze lijst. Heel moeilijk is het niet om op te merken voor welke game deze speciale console is ontwikkeld. Marvel’s Spider-Man kwam op 7 september 2018 uit voor de PlayStation 4 en toen werd ook deze rode PlayStation 4 console uitgebracht.

  Het bekende logo van onze spinachtige superheld staat heel groot op de bovenkant van de console. Ook wordt er een rode controller met witte knoppen en thumbsticks meegeleverd. Deze console en controller valt enorm op ten opzichte van de standaard PlayStation 4. Voor de fanatieke Spider-Man fans is deze special edition console het ideale verjaardags-, sinterklaas- en kerstcadeau! Daar moet je dat wel redelijk diep voor in de buidel tasten, want de Spider-Man Limited Edition PlayStation 4 is nauwelijks meer verkrijgbaar. Voor deze PlayStation 4 met 1TB opslagruimte betaal je nu bij bol.com 479,05 euro.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.