De beste smart producten om in de gaten te houden!

Article
vrijdag, 21 augustus 2020 om 14:00
apple watch 2f1571406607
Smart producten zijn al bijna niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Van smartwatches tot smart airco’s aan toe, deze smart producten moet je in de gaten houden!

Apple Watch Series 6

Smartwatches zijn enorm geliefde smart producten. In 2020 komt Apple met de nieuwe Apple Watch Series 6. Wanneer deze precies uit zal komen is nog niet duidelijk, maar volgens geruchten zal het product in september geïntroduceerd worden. De zesde generatie Apple Watch zal geen Force Touch meer hebben met een mogelijk dunnere behuizing. Ook zou de Apple Watch Series 6 het bloedzuurstofgehalte kunnen meten.
Als je echt niet kunt wachten en nu een smartwatch binnen wil halen, bestel dan de Apple Watch Series 5 bij bol.com, voor €459,95.
Als je al een wat oudere smartwatch hebt die helaas ook iets trager is geworden met de tijd, lees dan tips om jouw Smartwatch een boost te geven, zodat deze weer zo goed als nieuw werkt.
duuxf1597950043

Duux Blizzard Smart

De slimme airco van Duux is lekker compact en ziet er bovendien nog eens stijlvol uit. De Duux Blizzard Smart is eenvoudig te bedienen via de smartphone en kan kamers van 28 viekante meter gekoeld houden. Als de Duux Blizzard dan toch niet in de smaak valt, bekijk dan de beste airco's om je huis koel te houden.
google home 1f1577651888

Google Home Nest Mini

De Google Home Nest Mini heeft de beste prijs-kwaliteit verhouding. Door simpele stemcommando’s kan Google Assistent andere smartproducten bedienen en simpele vragen beantwoorden. Tot slot kun je de Google Home Nest Mini ook simpel aan de muur bevestigen door de handige wall-mount.

Arlo Pro 3

De Arlon Pro 3 is een must-have voor thuisbeveiliging. De camera heeft een geavanceerd systeem met talloze nuttige functies en een ingebouwde sirene. Ook is de camera voorzien van een cloud-opslag en heeft daarnaast ook prima beeldkwaliteit.