Wat vind jij de beste season pass? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 23 juli 2016 om 15:00
xgn google image
Het was peentjes zweten de afgelopen week met tropische temperaturen en een XGN Doe Mee die vastgeplakt zat in diens leren stoel achter de schermen Tijd voor een andere stoel en een nieuwe XGN Doe Mee!
Een week geleden vroegen wij wat jullie nou vonden van Nintendo’s laatste hitparade; nee, geen Pokémon Go, maar de mini NES! Een tripje terug naar het retrotijdperk, met de 8-bit helden van die tijd als Mario, Donkey Kong, Link en Kirby. De meesten van jullie zijn enthousiast over de mini NES, maar wij vinden dat Sol76 een sterk tegenpunt heeft:
Een duidelijk antwoord Sol76 en daar heb je ook een sterk punt, iets wat meerder XGN’ers aankaarten. Veel klassiekers uit het Nintendo-tijdperk zijn te downloaden via de eStore van Nintendo voor de Wii en zelfs de Wii U, waardoor een console met dertig games, en geen mogelijkheid om extra games te downloaden of te kopen, voor sommigen geen optie is. Die blijven waarschijnlijk gebruikmaken van het oude systeem, of genieten even van de nostalgische waarde voordat ze een hedendaagse game spelen.
Oké, even genoeg Nintendo, tijd voor het nieuwste vragenuurtje! Met nog flink wat titels op de kalender zal het misschien worden vergeten dat er september ook nog een nieuwe DLC gaat landen voor Destiny, namelijk Rise of Iron. Waarschijnlijk moeten we weer extra betalen hiervoor, iets wat ook gold bij The Taken King. Onze vraag:

Wat vind jij de beste season pass?

Maar vonden we dat van Destiny goed of niet, dat past in ons vraagstukje. Wat vinden jullie nu eigenlijk de beste season pass waardoor je hem direct kocht? En, waar moet een season pass aan voldoen om een echt goede aanvulling te zijn voor een te verschijnen titel? Laat het ons weten in de reacties hieronder en dan zien we jullie volgende week weer bij een nieuwe XGN Doe Mee! Een fijn weekend gewenst!