De beste reacties op de nieuwe FIFA 20 commentatoren!

Article
dinsdag, 30 juli 2019 om 17:36
de beste reacties op de nieuwe fifa 20 commentatoren 152927 1
Dat FIFA 20 anders wordt dan andere jaren is wel duidelijk. Als Juventus kun je niet meer spelen in de nieuwe titel in de reeks en ook zijn Youri Mulder en Evert ten Napel niet meer van de partij. Zij worden vervangen door Sierd de Vos en Jeroen Grueter als FIFA 20 commentatoren en dat levert hilarische Twitter-reacties op!
De nieuwe FIFA 20 commentatoren werden tijdens een speciale persconferentie in Utrecht onthuld op 11 juli en dat zorgde voor flink wat leuke reacties. We hebben nog steeds buikpijn van het lachen vanwege deze reacties. De vijf beste zetten we hieronder voor je op een rijtje!

5. Dankjewel Neres?

De onderstaande Twitteraar heeft wel een heel bijzonder verzoek voor het commentaar van het nieuwe deel. Wanneer iemand een verzoek doet aan EA om wat commentaar toe te voegen aan de game, komt onderstaande gebruiker met een misschien nog wel leuker verzoek.

Of *Scoor de 5-0 tegen RKC met Neres*

“NERES!, NERES!, NERES!!!, WE DANKEN JE MOEDER!!”

152928

4. Persoonlijke smaak

Ondanks dat de game nog niet is verschenen, hebben sommige fans al wel een mening klaar. De onderstaande gebruiker weet precies van wie hij het commentaar wil horen en heeft tussen de Vos en Grueter al besloten. Van de nieuwe FIFA 20 commentatoren is hij groot fan van Jeroen Grueter.
152929

3. Toeristische tips

Een fan van Sierd de Vos zit al helemaal in de zomersfeer en hoopt dat FIFA 20 hem ook helpt met de voorbereiding op zijn vakantie. Hij wil namelijk dat Sierds zomertips ook in het commentaar verwerkt zitten.

Krijgen we dan ook de restaurant suggesties en andere toeristische tips erbij van 'El Sierd'? #FIFA20

152930

2. Lekker logisch

Sierd de Vos staat bekend om zijn bijzondere commentaar tijdens voetbalwedstrijden. Zo maakt hij er een ware show van waarbij hij zelf net zoveel een rol speelt als de spelers op het veld. Hierdoor ontstaat soms alleen ook heel vreemd commentaar en dat wil de onderstaande gebruiker graag horen in de game.
152931

1. Noodzakelijke quote

Als EA Sports slim is, luisteren ze goed naar deze Twitteraar. De gebruiker heeft een schoonvoorbeeld van wat FIFA 20 moet gaan bevatten qua commentaar. Bekijk de clip hieronder maar, want die spreekt boekdelen.

De nieuwe FIFA 20 commentatoren doen stof opwaaien

Wat vind jij nou eigenlijk van de nieuwe FIFA 20 commenatoren? Laat het ons weten in de reacties hieronder. Vergeet ook niet om ons te liken op Facebook, Instagram en Twitter. Ook kun je abonneren op ons YouTube-kanaal, waar we toffe nieuwe video’s plaatsen, zoals de wekelijkse Reageer en Win!

Populair Nieuws