De beste Netflix Original series volgens jullie!

Article
donderdag, 24 augustus 2017 om 15:36
xgn google image
Netflix is nog altijd aan het uitbreiden met veel nieuwe series en films. En veel van deze komen ook van Netflix zelf, dit zijn series als Stranger Things en Narcos. Jullie hebben gestemd op de beste Netflix Original series, hier is de uitslag te lezen!

10. Stranger

Deze Zuid-Koreaanse thriller serie gaat over een aanklager en een politieagente die de moord van een CEO onderzoeken. Deze moord heeft te maken met politieke corruptie. In de serie is de opbouw van de relatie tussen de aanklager en agente te volgen. Ook is er te zien hoe de twee achter steeds meer geheimen komen naarmate zij verder graven tijdens het onderzoek.
Voor de serie is een trailer te bekijken die een beter beeld geeft. Ondanks dat je misschien geen series wilt kijken in talen buiten Engels of Nederlands om, zou je deze toch een kans moeten geven.
116739

9. Shadow Hunters: The Mortal Instruments

In de serie is Clary Fray, een meisje waarvan haar enige doel is om naar een kunstschool te gaan, het hoofdpersonage. Wanneer ze 18 jaar wordt, komt ze erachter dat ze over een gave beschikt, ze is namelijk een Shadowhunter. Ze is als mens geboren met het bloed van een engel en moet de wereld beschermen tegen demonen.
De serie begint met de ontvoering van haar moeder. Fray vormt een team met de drie andere Shadowhunters Jace, Alec en Isabelle en haar beste vriend Simon om haar moeder te redden. Tijdens dit avontuur moet Clary verschillende obstakels overkomen en ontmoet ze een oude vriend die haar help tijdens haar zoektocht.
Inmiddels is het tweede seizoen voor de serie uitgebracht en is er een derde seizoen in de maak.
116740

8. Atypical

Deze Netflix Original serie heeft momenteel nog maar één seizoen dat onlangs op 11 augustus uitkwam. De serie gaat over Sam, een jongen met autisme die op zoek is naar een relatie. Zijn moeder is bezorgd voor hem en zijn gevoelens maar zijn therapeut spoort hem aan.
In de trailer vertelt Sam dat hij zich vaak normaal wilt voelen en niet afhankelijk wilt zijn van andere. Door middel van het ontmoeten van meisjes wil hij dit bereiken. Zijn vrienden proberen hem hierbij te helpen, maar dat gaat niet altijd goed.
116741

7. You Me Her

In You Me Her loopt de relatie van Jack en Emma niet bepaald op rolletjes. Hierdoor besluit Jack om een Izzy, een escorte, in te huren. Wanneer het wel heel goed klikt tussen de twee, mengt Emma zich en ontstaat er een liefde tussen het drietal. Wanneer de financiële overeenkomst wordt verbroken, zijn er alleen nog maar gevoelens in het spel.
Bekijk de trailer om meer over de serie te weten te komen.
116742

6. Black Mirror

Deze serie is een anthologieserie, dit betekent dat Black Mirror elke aflevering een andere cast en verhaal heeft. De serie gaat voornamelijk over de invloed van technologie op mensen. Dit is duister uitgebeeld en je moet dan ook echt even zitten als je een aflevering gaat kijken.
Er zijn in totaal drie seizoen beschikbaar. Bij elkaar heeft de serie in totaal 13 afleveringen. Het is volgens jullie een van de beste Netflix Original series van dit moment.
116743

5. 13 Reasons Why

In deze serie wordt het verhaal van Hannah Baker, een tienermeisje die haar leven heeft genomen, geportretteerd. Hannah heeft 13 tapes gemaakt voor de mensen die haar hebben gepest. Tijdens de serie volgen we haar verhaal en die van de mensen om haar heen.
Inmiddels is er een waarschuwing toegevoegd aan de serie. Dit komt door de expliciete beelden en het onderwerp van de serie.
Verder heeft Netflix aangekondigd dat er een nieuw seizoen komt voor de serie. In deze nieuwe afleveringen kunnen we zien hoe de pesters, vrienden en familie van Hannah met haar dood omgaan.
116744

4. Ozark

Ozark gaat over de familie Brydes die het stadsleven van Chicago gedwongen moet verlaten en vervolgens onderduikt in Missouri Ozarks. Dit moet de familie doen door de uit de hand gelopen witwaspraktijken van Marty Byrders, vader van het gezin, voor Mexicaanse drugskartels.
Ozark is een enorm sterke serie die je zeker moet kijken. Recent is er ook een tweede seizoen aangekondigd voor de serie. Waar het nieuwe seizoen over zal gaan, is nog niet bekend.
116745

3. Narcos

Duik in Narcos en volg de jacht op Pablo Escobar, de bekende Colombiaanse drugsbaron. In de jaren ’80 bouwde Escobar het beruchte Medellin kartel op. Agenten Steve Murphy en Javier Peña proberen hem te stoppen. Tijdens de serie volg je de jacht op Escobar en de problemen waar zowel de politie als het kartel op stuitten.
Vorige maand werd het vierde seizoen van de serie aangekondigd. Daar is ook een trailer bij uit gekomen. Mocht je de serie nog niet gekeken hebben, is de trailer van het eerste seizoen in de videospeler hierboven te bekijken.
116746

2. House of Cards

Misschien wel de bekendste en beste Netflix Original series. In House of Cards volgen de kijkers de relatie van Francis en Claire Underwood. Claire is een van de meest gemene personages in een serie. Ze zal er alles aan doen om succesvol te zijn. Ze houdt zich ook niet terug als het gaat om haar man, de twee hebben vaak discussies.
Inmiddels is het vijfde seizoen van de Netflix serie verschenen. De serie heeft in totaal 52 afleveringen vol politieke drama. Bekijk de trailer van het eerste seizoen bovenaan.
116747

1. Stranger Things

Het verhaal van Stranger Things speelt zich af in de jaren ’80. Wanneer Will wordt vermist, gaan vier vrienden op avontuur om hem te zoeken. Tijdens hun zoektocht komen ze een meisje tegen die over buitenaardse krachten beschikt.
Inmiddels is er een nieuw seizoen aangekondigd en is de kans groot de er ook en vierde seizoen komt. Wel zeggen Matt en Ross Duffer, programmamakers van Stranger Things, dat er na seizoen 4 geen nieuwe seizoen meer komt.
Welke van deze series heb jij gezien? En wat vond jij de beste Netflix Original series?

Populair Nieuws