De beste Grand Theft Auto V deals: vanaf 47,00 euro

Article
maandag, 16 september 2013 om 16:47
xgn google image
Vanaf morgen kun je dan eindelijk Grand Theft Auto V aanschaffen voor de Xbox 360 en de PlayStation 3. Voor iedereen die de game wil kopen is het natuurlijk fijn om te weten wat de beste deals zijn. Daarom hebben wij een handig lijstje gemaakt met daarin de laagste prijzen voor GTA V.
Dat jullie allemaal op het randje van je stoel zitten voor Grand Theft Auto V is niets minder dan logisch. De GTA franchise is razend populair door zijn unieke setting en ongekende vrijheid. Met het nieuwste deel in de serie gaan we terug naar Los Santos, waarin we de controle krijgen over drie hoofdpersonen: Michael, Trevor en Franklin. Samen banen we ons een weg door chaos, schietpartijen en heists, op weg naar de top.
Gamers die vanaf dag één online willen gaan in de multiplayer komen van een koude kermis thuis. Pas vanaf 1 oktober kunnen PlayStation 3- en Xbox 360-gebruikers online gaan in Grand Theft Auto Online. Hierin kun je straks met je vrienden of in je eentje genieten van minstens 500 missies. Tot die tijd kunnen jullie je prima vermaken met de singleplayer van GTA V.
Omdat games al duur genoeg zijn, sommen wij de goedkoopste winkels op om de nieuwste Grand Theft Auto aan te schaffen. Onderstaande prijzen zijn inclusief verzendkosten.
Xbox 360-versie
PlayStation 3-versie
Verwacht deze week nog onze recensie van Grand Theft Auto V!