De beste God of War: Ascension deals: vanaf 49,50 euro

Article
woensdag, 13 maart 2013 om 14:45
xgn google image
Vanaf vandaag ligt de nieuwe God of War in de winkels. Voor iedereen die van plan is God of War: Ascension in huis te halen is het altijd handig de beste deals in de gaten te houden. Daarom hebben wij een handig lijstje gemaakt met daarin de laagste prijzen voor God of War: Ascension.
De trilogie van God of War is al voorbij, maar Sony Santa Monica was nog niet klaar met Kratos de oorlogsgod. God of War: Ascension is een prequel waarbij spelers de kans krijgen het verleden van Kratos te verkennen. Je krijgt deze keer een menselijkere kant van Kratos te zien, maar hij is niet minder bruut.
Behalve dat er een nieuw verhaal is, kun je in God of War: Ascension voor het eerst ook online aan de slag. Daarin neem je het tegen zeven andere gladiatoren uit die allemaal een verschillende god gehoorzamen.
Omdat games al duur genoeg zijn sommen wij de goedkoopste winkels op om de nieuwe God of War aan te schaffen. Onderstaande prijzen zijn inclusief verzendkosten.
God of War: Ascension (PlayStation 3)
Eerder deze week publiceerde wij al de recensie. Sebastiaan heeft de game flink uitgetest en zei dat de prequel absoluut is geslaagd. De actie is volgens hem bruter dan ooit, en dat heeft de game een dikke 9,0 opgeleverd.