De beste Gears of War: Judgment deals: vanaf 47,50 euro

Article
woensdag, 20 maart 2013 om 10:45
xgn google image
Deze week ligt de nieuwe Gears of War in de winkels. Voor alle Xbox 360-gebruikers die Gears of War: Judgment willen kopen is het natuurlijk handig om te weten wat de beste deals zijn. Daarom hebben wij een handig lijstje gemaakt met daarin de laagste prijzen voor Gears of War: Judgment.
De Gears of War serie van Epic is één van de beroemdste moderne franchises. De eerste Gears of War heeft erg veel invloed gehad op de games die er vandaag de dag uitkomen. Vooral de manier van dekking zoeken is door een groot aantal ontwikkelaars overgenomen. Nu de trilogie van Epic voorbij is, heeft People Can Fly de ontwikkeling voor een nieuw deel overgenomen.
Alhoewel Gears of War: Judgment in vele opzichten lijkt op de vorige games, zijn er toch een aantal dingen veranderd. In plaats van met Marcus te spelen, nemen wij deze keer de controle over een viertal soldaten. Ook is de structuur van de game veranderd. Elke keer dat je het spel speelt zal de ervaring anders zijn, de vijanden en situaties zijn namelijk steeds net iets anders dan de vorige keer.
Omdat games al duur genoeg zijn sommen wij de goedkoopste winkels op om de nieuwste Gears of War aan te schaffen. Onderstaande prijzen zijn inclusief verzendkosten.
Gears of War: Judgment (Xbox 360)
Eerder deze week publiceerde wij al de recensie. Theo is aan de slag gegaan met Gears of War: Judgment en het is volgens hem een waardig deel in de serie. De game is volgens hem niet beter, maar ook zeker niet slechter dan de voorgaande delen.

Populair Nieuws