De top 10 beste game trailers op YouTube van 2018

  Dit jaar verschenen er weer veel nieuwe game trailers op Youtube. Daarbij kon het gaan om een nieuw seizoen, nieuwe content, DLC of een nieuwe game. Welke trailers kregen dit jaar de meeste views? Lees het in dit artikel over de beste game trailers op Youtube van 2018 gekeken naar views.

  Treyarch

  10: Call of Duty: Black Ops 4 - launch gameplay trailer

  De tiende plek gaat naar de gameplay trailer van Call of Duty: Black Ops 4. De gameplay trailer haalde meer dan 15 miljoen views en is daarmee een van de meest bekeken trailers op Youtube. In de trailer stonden de verschillende gamemodi die naar Black Ops 4 toen kwamen, met onder andere battle royale.

  De zombiemodus voor de Black Ops games wordt steeds beter en is mede de reden dat de game razend populair werd. Black Ops 4 was na release de vijftiende Call of Duty game en de vierde Black Ops game van de franchise. De game is beschikbaar op Xbox One, PlayStation 4 en PC.

  Epic Games

  9. Fortnite: Fornitemares 2018

  De trailer voor het Halloween evenement op Fortnite, Fortnitemares, kreeg een totaal van iets meer dan 18 miljoen views. In de trailer zagen we de Shackled Stone, de Deadfire outfit en een handgeweer. Het evenement bracht ook nieuwe uitdagingen met zich mee, plus nieuwe personages die te maken hadden met het LIama Heroes evenement.

  De nieuwe personages waren Catstructor Penny, Hazard The 13th, Marine Corps Ramirez, Ranger Beetlejess, Sarah Hotep, Shurikan Master LIamurai en Skull Tropper Jonesy. Naast speelbare personages moest je het opnemen tegen slechteriken aangemaakt voor het evenement die bekend stonden als Fortnitemares Survivors.

  Supercell

  8. Clash of Clans: Town Hall 12 update

  Clash of Clans kwam dit jaar met een nieuw stadhuis, een elektrische draak en siege machines. Alles werd onthuld in een nieuwe trailer die 19,3 views opleverde. De mobiele game staat bekend om haar trailers en updates, die namelijk elke keer groter worden.

  Er komen steeds meer nieuwe troepen bij op Clash of Clans, zowel duistere als normale troepen. Dit keer was het de elektrische draak, maar hiervoor waren het de ijsgolem en de Bowler. Ook komen er steeds meer verdedigingswerken bij: Tornado Trap, Eagle Artillary en multi-mortieren. Het zal niet lang duren voordat de volgende update komt.

  Epic Games

  7. Fortnite: battle pass seizoen 5

  De onthulling van Fortnite’s seizoen 5 battle pass leverde de aardige views op: maar liefst 19,5 miljoen. In de trailer zien we speciale outfits, gliders en emotes. De battle pass van seizoen 5 kostte 950 V-Bucks, de in-game valuta van Fortnite, en was daarmee niet al te duur.

  De nieuwe personages die met seizoen 5 meekwamen waren Drift, Huntress, Redline, Sun Strider, Sledgehammer, Rook en Ragnarok. Er waren ook veel nieuwe items om vrij te spelen, net als zogenaamde toys waarmee spelers speciale emotes konden uitvoeren.

  Epic Games

  6. Clash of Clans: Hammer Jam

  De Hammer Jam trailer van Clash of Clans was leuk en grappig om te zien, maar was er alleen om een bouwevenement van drie weken aan te kondigen. Je kon gedurende die drie weken op het telefoonspel je gebouwen sneller upgraden met je bouwers, vandaar de titel Hammer Jam.

  De trailer was heel populair en leverde maker Supercell zo’n 22,4 miljoen views op. Je ziet in de trailer veel bekende troepen en personages uit Cash of Clans en die worden op een grappige manier vertoond. Dit doet Supercell wel vaker. Het is waarschijnlijk de reden waarom de trailer zo populair was.

  WB Games

  5. Game of Thrones: Conquest – Rally the realm

  De populaire tv-serie Game of Thrones kreeg begin 2018 haar eigen game: Conquest. Een spel waarin je een eigen huis kiest en een imperium opbouwt. Samen met andere rijken voer je oorlog tegen andere rijken. De trailer deed het heel goed, wat waarschijnlijk komt door het succes van Game of Thrones. De trailer leverde 33,5 miljoen views op.

  Het nieuwe seizoen van Game of Thrones begint begin vorig jaar en er zijn al wat details over seizoen 8 bekend. Lees in ons artikel over de tien dingen die we al weten over Game of Thrones seizoen 8.

  Bethesda

  4. Fallout 76: officiële trailer

  De officiële trailer van Fallout 76 kreeg in 2018 33,9 weergaven, wat niet heel erg gek is als je kijkt naar hoelang de game al verwacht werd. Bethesda's role-playing game viel alleen wel tegen en krijgt op veel gamewebsites een slechte recensie. Ook wij gaven de game een magere 5,5 in onze Fallout 76 review.

  Fallout 76 vindt plaats na de Apocalyps. Spelers bevinden zich in een grote eenzame wereld. Je komt verder in Fallout 76 door monsters te vermoorden en activiteiten met vrienden te spelen. Of alleen, dat ligt er maar net aan wat je liever hebt. Recentelijk is gelekt dat er loot boxes naar Fallout 76 komen, lees meer daarover in ons artikel.

  Epic Games

  3. Fortnite: Playground Mode

  Daar is de volgende Fortnite trailer, dit keer voor de Playground mode. In de Playground mode kun je samen met drie vrienden een eigen wereld bouwen en eigen modificaties instellen. Je kan friendly fire aanzetten en alles doen wat je wilt in de Playground mode.

  De trailer kreeg 35,4 miljoen weergaven en is daarmee de drie na hoogste bekeken trailer game trailer op Youtube. We zijn alleen nog niet klaar met de Fortnite trialers, want de volgende is…

  Epic Games

  2. Fortnite: port-a-fort

  Deze trailer is voor een nieuw item: port-a-fort. Door het nieuwe item kan de speler een fort uitklappen van uit een soort bal en daarmee het spel volledig twisten. Het perfecte item voor een comeback. Er kwamen gedurende die periode meer nieuwe items uit: rift-to-go, port-a-fortress, shokwave grenade en een stinkbom, maar geen van die items kregen zowel views als de port-a-fort.

  De trailer duurt helemaal niet lang, 19 seconden, en is daarmee de kortste game trailer uit deze lijst. De trailer kreeg 35,6 miljoen views en is daarmee de op een na meest bekeken trailer van 2018.

  Epic Games

  1. Fortnite: seizoen 5 announce trailer

  Deze trailer spant de kroon! Fortnite seizoen 5 werd onthuld in deze trailer samen met het achterliggende thema. Door het nieuwe seizoen kwamen er nieuwe locaties bij op het eiland. Die konden worden verkend door middel van bijvoorbeeld karts. Uiteraard kwamen er ook nieuwe skins, personages, items en uitdagingen bij.

  De trailer scoorde, houd je even vast, 48.6 miljoen views (!). De seizoen 5 trailer van Fortnite is daarme de meest bekeken game trailer op Youtube van 2018!

  Game trailers op Youtube van 2018

  Dit waren de top tien meest bekeken game trailers op Youtube van 2018! Vond je dit nou een leuk artikel? Misschien vind je het dan ook leuk om te weten wat de tien beste Game Awards trailers van 2018 waren, lees dan ons artikel!

  Clash of Clans

  Verkijgbaar vanaf 2 august 2012

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.