De beste FIFA 21 glitches van deze week!

  De FIFA-games staan erom bekend dat er nog wel eens wat misgaat in het spel. Dit kan iets kleins zijn, als dat je een speler gratis kan krijgen, maar het gebeurt ook vaak genoeg dat dit heel sterk in jouw voordeel of nadeel kan zijn. Een keeper die plotseling zijn eigen gang gaat, een speler die ineens begint te vliegen of dat iedereen opeens onzichtbaar is. Het kan allemaal op FIFA en dit is op de nieuwste game, FIFA 21, niet anders. Hier zijn onze favoriete FIFA 21 bugs en glitches van deze week.

  Keeper scoort op bizarre manier

  Krijg jij van FIFA 21 ook wel eens de neiging om je controller te verwoesten? Dat zal deze persoon zeker gekregen hebben. Wanneer een van zijn spelers op doel schiet, blokkeert de keeper de bal. Hier lijkt het bij te blijven, maar dan vliegt de bal ineens wel heel erg ver door. Sterker nog, de bal vliegt over de keeper van de tegenstander heen en de keeper scoort. Het zou je maar gebeuren!

  Vrije trappen gaan er altijd in

  Heb jij altijd moeite gehad met vrije trappen scoren? Maak je niet langer druk! Met deze glitch kan ook jij alle vrije trappen die je neemt erin schieten. Het enige wat je hoeft te doen is een paar stappen volgen en je schiet jouw vrije trap er met al het gemak in. Deze bug werkt ook niet alleen voor vrije trappen. Je kan ook precies bepalen waar jij je penalty's of corners gaat plaatsen. Maak er snel gebruik van, want EA zal dit niet lang in FIFA 21 laten zitten.

  FIFA wil niet dat je wint…

  Opnieuw doet een keeper een beetje vreemd. Deze keeper krijgt een zachte pass recht op hem af die een kind van twee op had kunnen pakken. Deze keeper zal wat jonger zijn dan dat, want hij laat de bal gewoon onder zich doorlopen. Voor de ene zal dit een gigantische meevaller zijn, maar bij de ander gaat er weer een controller kapot.

  Keepers blijven maar bezig

  Die keepers blijven maar bezig, maar deze FIFA-keeper staat niet erg positief in de schijnwerpers. Bij een compleet ongevaarlijke vrije trap komt deze keeper net wat te ver uit. Het lijkt erop dat hij de bal weg wil koppen, maar de bal gaat de verkeerde kant op en stuitert richting het doel. Alsnog lijkt de bal makkelijk te redden voor de keeper, maar ook dat gaat helemaal niet goed. FIFA 21 spelers hebben het soms maar moeilijk.

  Loeisterke keeper

  Wij beginnen te denken dat je op FIFA 21 beter zonder keeper kan spelen, want ook hier gaat er weer één de fout in. Hier wordt er wel op doel geschoten, maar de bal gaat eigenlijk helemaal niet hard. De keeper krijgt het alleen wel voor elkaar om de bal keihard tegen een medespeler aan te slaan, waarna de bal alsnog zijn eigen doel in vliegt.

  Wat vinden jullie van deze maffe glitches van de afgelopen week? En maken jullie dit zelf ook vaak mee? Laat ons weten wat jouw gekste FIFA 21 moment was!

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.