De beste FIFA 14 deals: vanaf 49,00 euro

  Vanaf morgen is FIFA 14 beschikbaar voor de PlayStation 3, Xbox 360, PC, Nintendo 3DS, PlayStation Vita en Wii. Voor iedereen die de game wil kopen is het natuurlijk fijn om te weten wat de beste deals zijn. Daarom hebben wij een handig lijstje gemaakt met daarin de laagste prijzen voor FIFA 14.

  Natuurlijk zitten de voetballiefhebbers weer met smart te wachten op het nieuwste deel in de FIFA franchise. Elk deel voegt weer nieuwe features toe en ontwikkelaar Electronic Arts probeert de game elke keer realistischer te maken. Begin met je carrière als een jonge professional of ga gelijk voor het grote werk met spelers als Messi, Christiano Ronaldo, Bale of Robben.

  Ook FIFA 14 is weer een tikje realistischer geworden. Het controleren van de bal is moeilijker; ze zwabberen en dalen soms sneller, wat weer voor onverwachte situaties kan zorgen. Daarnaast is het spel wat trager dan het vorige deel, mede door de bal die niet meer als een draadje aan je voet zit. Bovendien is de online modus Ultimate Team is ook weer van de partij. Hierbij creëer je jouw team, met jouw tactiek en speelwijze.

  Omdat games al duur genoeg zijn, sommen wij de goedkoopste winkels op om de nieuwste FIFA 14 aan te schaffen. Onderstaande prijzen zijn inclusief verzendkosten.

  PlayStation 3-versie

  Xbox 360-versie

  PC-versie

  Wii-versie

  Nintendo 3DS-versie

  PlayStation Vita-versie

  Eerder deze week publiceerden wij al de recensie van FIFA 14. Sebastiaan nam de game onder handen en vond hem beter dan FIFA 13. Volgens hem is de nieuwste FIFA de beste footie-game van deze generatie consoles en kreeg een 8.5.

  FIFA 14

  Verkijgbaar vanaf 28 september 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.