De beste cameos die je kan vinden in Red Dead Online

  Red Dead Online heeft haar eigen verhaallijn, maar dat betekent niet dat het een andere wereld is dan Red Dead Redemption 2. Je zal dus ongetwijfeld een aantal bekende gezichten gaan tegenkomen. Dit zijn de beste cameos in Red Dead Online.

  Sean MacGuire

  Het is vrij lastig om Sean MacGuire niet te herkennen, zelfs niet wanneer hij op een grote afstand staat. Met zijn rode bos haar, een zwaar Iers accent en de onuitputtelijke stroom van woorden die hij produceert is hij onmiskenbaar. Veel spelers sloten de spraakzame MacGuire dan ook snel in hun harten tijdens de campagne van Red Dead Redemption 2, al zou Arthur Morgan zelf een moord plegen voor een setje oordoppen.

  In Red Dead Online is de Ier ook snel te herkennen wanneer je hem tegenkomt. Daar is geen twijfel over mogelijk. Het lid van de Van der Linde Gang houdt zich schuil in een hutje in het bos, waar hij je trakteert op een grote glimlach en een opdracht om iemand te vermoorden. Gezellige jongen, die Sean.

  Flaco Hernandez

  Naast de Main Story Missions heeft Arthur Morgan nog genoeg andere klusjes om te klaren in de campagne van Red Dead Redemption 2. Zo wordt hij gevraagd door Theodore Levin om foto’s te maken van de meest beruchte gunslingers op de foto te nemen in de sidequest The Noblest of Men, and a Woman. Eén van de figuren die je op moet sporen is Flaco Hernandez.

  De pistoolacrobaat is niet alleen goed verstopt in het singleplayer verhaal, maar ook in Red Dead Online. Je kan hem op precies dezelfde plek vinden, in een huisje vlakbij Cairn Lake. Gelukkig opent hij deze keer niet het vuur, maar zal hij je vragen hoe je hem in godsnaam hebt gevonden, om je vervolgens werk aan te bieden.

  Josiah Trelawny

  Eén van de meest opvallende verschijningen in de Van der Linde Gang is Josiah Trelawny. In plaats van een stoffige, smerige, maar praktische outfit en een zwaar southern accent is Trelawny een perfecte gentleman. Gekleed in een maatpak, een snor die keurig bijgehouden is en een accent die niet zal misstaan in de duurste wijken van Londen.

  Trelawny zal ook zeker zijn redenen hebben om te verhuizen naar het wetteloze Wilde Westen en dat is in Red Dead Online ook het geval. De waardige heer opereert vanuit een trailer park vlak buiten het stadje Rhodes. Zoek je dus goed gezelschap, dan weet je waar je moet zijn.

  Hamish Sinclair

  De Amerikaanse Burgeroorlog heeft veel slachtoffers gemaakt, een aantal jaar voor het begin van de gebeurtenissen in Red Dead Redemption 2. Niet alleen als het aankomt op doden, maar ook fysieke en mentale geworden, zoals Hamish Sinclair. De veteraan heeft een been verloren in de oorlog. In de campagne is hij een jager in de bossen geworden, waar Arthur hem ontmoet en mee kan nemen op een paar tripjes om hem beter te leren kennen.

  In Red Dead Online is Sinclair alleen niet bezig met onschuldige werkzaamheden als jagen. In plaats daarvan stuurt de veteraan de speler op pad om koetsen te overvallen of andere criminele activiteiten.

  Bonnie McFarlane

  Veel bekende gezichten uit de eerste Red Dead Redemption zal je niet vinden in het tweede deel, op de leden van de Van der Linde Gang na. Dat komt gedeeltelijk ook doordat het verhaal zich jaren afspeelt voor de gebeurtenissen in Red Dead Redemption 2.

  Gelukkig kunnen fans van het eerste uur nog wel een fan favorite vinden in Red Dead Online. De locatie zegt al genoeg, want om het karakter te ontmoeten moet je naar McFarlane’s Ranch. Daar wacht het vriendelijke gezicht van Bonnie McFarlane op je, die je zal vragen om een paar klusjes voor haar op te knappen. Dat doen we maar al te graag.

  Wil je meer weten en lezen over de game? Bezoek dan de speciale Red Dead Online-pagina, waar we al het nieuws over de online wereld van Red Dead Redemption 2 delen en de belangrijkste informatie uitlichten.

  Red Dead Redemption 2

  Verkijgbaar vanaf 26 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.