Update - PlayStation Plus 12 maanden aanbieding is terug!

  Het is een goed moment om je PlayStation Plus 12 maanden abonnement te verlengen. Deze is weer in de aanbieding voor 43,89 euro. Wie snel profiteert, bespaart 15 euro op 12 maanden PlayStation Plus. Check hier snel hoe je kunt profiteren.

  Update - Nog lagere prijs

  De prijs van het PlayStation Plus 12 maanden is inmiddels nog verder gezakt. Je kunt nu voor 43,85 euro het abonnement aanschaffen. De link vind je hieronder!

  Oorspronkelijk bericht hieronder:

  Wie PlayStation Plus wil kopen, kan op het moment goedkoop een 12 maanden abonnement halen. Deze kost bij Kaartdirect.nl namelijk maar 43,89 euro. Daarmee bespaar je toch weer 15 euro op de gebruikelijke prijs!

  Na aanschaf krijg je gelijk de code voor je PlayStation Plus abonnement opgestuurd in je mailbox. Deze kun je vervolgens inwisselen in de PlayStation Store, waarna je een abonnement hebt voor 12 maanden. Mocht je nog een lopend abonnement hebben, worden de 12 maanden aan je huidige abonnement toegevoegd.

  PlayStation Plus 12 maanden aanbieding voor Black Friday

  Dat de PlayStation Plus 12 maanden aanbieding een week voor Black Friday komt, zal geen toeval zijn. Jaarlijks komt PlayStation Plus in de aanbieding rond de grootste dealtjesdag van het jaar. Dit jaar gaat er dus vijftien euro van de normale prijs af.

  Eerder dit jaar was er ook al een aanbieding voor PlayStation Plus waardoor je bijna twintig euro bespaarde op het abonnement. Waarom er nu tijdens Black Friday minder korting is, is niet duidelijk.

  Check hier ons overzicht met de Black Friday-deals voor andere webshops, platformen en natuurlijk de overzichten met beste deals rondom Black Friday 2020!

  Loading...
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.