De beste Black Friday 2020 deals voor Switch

Article
maandag, 23 november 2020 om 17:18
nintendo switch actualizacionf1612886374
Eind deze week is het dan eindelijk zover: Black Friday. Een ‘feestdag’ die de vanuit Amerika is komen overwaaien en de laatste jaren in Nederland ook erg populair is. Black Friday vindt traditiegetrouw een dag na Thanksgivings Day plaats. Deze dagen kun je op XGN.nl dan ook veel lezen over Black Friday, maar wat zijn nou eigenlijk de beste Black Friday deals op gaming gebied? In dit artikel nemen we alvast de beste deal voor de Nintendo Switch met jullie door, kortom dit zijn de beste Black Friday 2020 deal voor de Nintendo Switch?

Drie Nintendo Switch games voor 125 euro

Voor deze eerste en misschien wel beste deal is het een beetje afhankelijk van wanneer je dit artikel leest. Het gaat namelijk om een dag deal van Bol.com die een paar dagen voor Black Friday als ‘opwarmertje’ alvast online kwam. Alvast een lekkermakertje voor het echte Black Friday geweld, maar wel een hele lekkere.
Bol.com heeft namelijk op maandag 23 november een aantal Nintendo Switch games geselecteerd. Veel van die games zijn normaal gesproken wat aan de prijs, maar maandag de 23ste zijn ze allemaal 44,99 euro per stuk of 125 euro totaal als je er drie neemt. Games waar je dan bijvoorbeeld aan kan denken zijn: Mario Kart 8 Deluxe, Animal Crossing: New Horizons, Super Mario 3D All-Stars en Paper Mario.
Mocht je dit artikel nou pas na maandag lezen en nu pas van deze vroege Black Friday Nintendo Switch deal horen, dan is er gelukkig geen nood aan de man. Want er zijn gelukkig nog een aantal mooie Black Friday deals voor de Nintendo Switch en die zijn hieronder te lezen.

Assassin’s Creed Black Friday deals

De afgelopen tijd viel er op deze website veel te lezen over de gloednieuwe game Assassin’s Creed Valhalla. De game kreeg in onze review een 8,6 op schaal van 10 en de loftrompet ging dan ook voorzichtig uit. Maar ben je nu helemaal lekker gemaakt voor Assassin’s Creed Valhalla, alleen ben je alleen in bezit van een Nintendo Switch? Of heb je simpelweg de voorgaande Assassin’s Creed games nog nooit gespeeld? Dan hebben wij heel mooi nieuws. Bij Game Mania zijn er namelijk een aantal Assassin’s Black Friday deals voor de Nintendo Switch. Zo kun je nu bijvoorbeeld voor 29,98 Assassin’s Creed The Rebel Collection aanschaffen. Maar voor datzelfde geld kun je ook gaan voor Assassin’s Creed III + Assassin’s Creed Liberation.
paper mario origami king duracionf1594978773

Black Friday deals bij Game Mania

Is Assassin’s Creed nu niet echt je favoriete game? Geen paniek want, Game Mania heeft nog een aantal leuke Nintendo Switch games in de aanbieding. De prijzen schommelen een beetje tussen de twintig en dertig euro, maar er is voor ieder wat wils. Een aantal leuke Nintendo Switch titels die ertussen staan zijn bijvoorbeeld: BioShock – The Collection voor 24,98 euro, Borderlands Legendary Collection voor 24,98 euro en Burnout Paradise Remastered voor 29,98 euro.

Scherpe Switch deals bij Wehkamp

Staat er tussen dit aanbod nou niks leuks tussen? Geen paniek, we hebben nog een hoop mooie Black Friday deal voor de Nintendo Switch voor jullie gevonden. Wehkamp pakt namelijk ook flink uit met Black Friday en heeft ook een aantal Nintendo Switch games scherp afgeprijsd. Eerlijk is eerlijk, het aanbod is momenteel kleiner dan bij bijvoorbeeld een Game Mania, maar er zitten toch een aantal leuke deals tussen die zeker niet mogen ontbreken in dit overzicht. Zo kun je bijvoorbeeld voor 29 euro Need for Speed Hot Pursuit Remastered kopen. Of voor 99 eurocent kun je gaan voor Bioshock: The Collection. Of voor nog geen twee tientjes kun je FIFA 20 aanschaffen.
mariokart8deluxe 01f1605716925

Black Friday Pre-Party bij Media Markt

Tot slot, bij Media Markt is momenteel de zogenaamd ‘Black Friday Pre-Party’ aan de gang. En ook tijdens dit opwarmertje mogen de Nintendo Switch games niet ontbreken. Media Markt biedt ons een flink aantal leuke Nintendo Switch games voor een zacht prijsje aan. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan: Super Mario 3D All-Stars, Mario Kart 8 Deluxe en Super Mario Party, die overigens allemaal voor 44,99 euro weg mogen.

Populair Nieuws

Laatste Reacties