De beste cadeautips voor in de schoen onder de vijf euro

Article
maandag, 23 november 2020 om 19:00
ninja wallet 1f1605707256
Het is bijna weer zo ver om de grootste schoenen uit de kast te halen en deze klaar te zetten voor 5 december. Dan zal de goedheiligman namelijk weer langskomen om die stinkende sneakers te vullen met leuke cadeaus. In dit overzicht vind je een aantal cadeautips voor in de schoen onder de vijf euro. Zo heb jij nog genoeg over om een nieuw paar sneakers te kopen, want dat is wel nodig.

De Wallet Ninja

Heb jij vaak dat gevoel dat je iets vast wil schroeven, zonder dat je een schroevendraaier bij de hand hebt? Nee, wij ook niet. Maar stel je nou eens voor dat je ergens op een feestje bent, zonder flesopener. Dan kun jij de show stelen met de Wallet Ninja. Een Ninja Multitool met maar liefst 18 gadgets. Het grootste voordeel is is dat deze net zo groot is als een bankpasje, je kunt hem dus overal mee naartoe nemen.
Zo heb jij altijd een schroevendraaier, fruitsnijder, fles opener, blikopener, liniaal, mobiel houder of brievenopener bij de hand. Meestal zijn cadeaus onder de vijf euro voor in de schoen nutteloos, maar in ieder geval wel grappig. Met deze cadeautip geef je niet alleen een grappig, maar ook zeker een nuttig cadeau. En dat maar voor 3,95 euro bij Megagadgets!
kikkerland clip on led lampf1605707490

Brillenlampje

De dagen worden donkerder en de energierekening daalt jammer genoeg niet mee. Hiervoor hebben we dit brillenlampje bij onze beste cadeautips voor in de schoen onder de vijf euro. Dit lampje klik je makkelijk vast op jouw bril, waardoor je, zelfs in het donker gemakkelijk door kan blijven lezen.
Zo hoef je geen lampen aan te doen om iets te zien. Je kan het natuurlijk ook gebruiken voor je nachtelijke wandelingen of andere capriolen, maar dat mag je zelf invullen. Kijk, als je dan geen bril draagt, dan kun je deze lamp altijd nog in je haar vlechten. Alleen snappen we als je daar niet zo vrolijk van wordt. Dit lampje kost trouwens maar 4,95 euro bij Gadgethouse.
04647 smartphone vinger gripf1605708000

Een smartphone grip

Oké, laten we eerlijk zijn, hoeveel uur per dag heb jij je telefoon in handen? Waarschijnlijk schrikbarend vaak. Heb jij jouw smartphone ook weleens laten vallen? Ook waarschijnlijk meer dan een paar keer. Daarvoor hebben we hier de Phone Finger Grip. Dit accessoire plak je op de achterkant van je telefoon, waarna je er een vinger door kunt steken. Hierdoor heb je jouw telefoon altijd vast en zal deze niet in de WC donderen als je weer uren YouTube zit te kijken tijdens een nummertje 2 (of 1 natuurlijk).
Een van de beste cadeautips voor in de schoen onder de vijf euro is dan ook dit accessoire of iets soortgelijks. Een PopSocket is helaas een stukje duurder, dus dat valt onder een andere categorie. Dit handige dingetje kost maar 4,95 euro bij Megagadgets.
mini selfie tripodf1605708279

Een tripod

Oké, beloof je dat je ons niet gelijk vervloekt? We zijn namelijk iets overboord gegaan met deze cadeautip voor in de schoen onder de vijf euro. Deze tripod voor een camera of smartphone kost namelijk... 5,95 euro bij Megagadgets! Ja, echt belachelijk dat we dit in deze lijst zetten. Natuurlijk hopen we dat je die 95 cent gewoon kunt missen, aangezien het niet vaak voorkomt dat je zo'n accessoire voor zo'n kleine prijs tegenkomt.
Natuurlijk maken we maar een grapje (Maar serieus, niet boos worden), maar dit is echt een extreem goed cadeau als je niks meer weet. Wie maakt er namelijk geen foto's met een smartphone of camera?
lightbox keyringf1605708583

Gepersonaliseerde sleutelhanger

We sluiten onze lijst met cadeautips voor in de schoen onder de vijf euro af met een persoonlijk cadeau. Deze sleutelhanger kun je namelijk helemaal personaliseren met een zelfgemaakte tekst. Bij de sleutelhanger krijg je 75 letters en symbolen, waar je zelf mee kunt kiezen wat er op de sleutelhanger staat. Ga jij voor een lieve boodschap of kies je voor iets grappigs?
Zo kun je jouw oma dit cadeau geven met het woord 'Yeet' of 'Niffo' erop. Kijk maar wat er dan gebeurt, we hopen namelijk dat jouw oma deze woorden niet kent. Kent ze dit wel? Dan krijgt ze echt dikke kudos van iedere millenial. De sleutelhanger kost maar 3,95 euro bij Megagadgets.

Onze cadeautips voor in de schoen onder de vijf euro

Dit waren onze cadeautips voor in de schoen, maar wel onder de vijf euro. Natuurlijk koop je met dat geld geen Nintendo Switch of andere flitsend cadeau, maar het gaat om de gedachte toch? Een grappig cadeau blijft je toch wel wat meer bij.