Black Ops Cold War brengt Nuketown terug

News
woensdag, 25 november 2020 om 13:30
cod black ops cold war nuketown 84 multiplayer mapf1606294364
Call of Duty Black Ops Cold War brengt de map Nuketown '84 als een voorproefje van seizoen 1 uit. De multiplayer en zombie-modi van de nieuwe shooter zitten momenteel nog in seizoen 0, maar daar komt spoedig verandering in. Het eerste seizoen van Black Ops Cold War start namelijk op 10 december.
Hoewel het eerste seizoen nog niet is begonnen, zit de game al wel vol met challenges. Zodra seizoen 1 van start gaat zullen deze uiteraard veel waardevoller worden. Nieuwe prestiges en prestige master worden dan namelijk toegevoegd, net als nieuwe wapens en maps. Dit gaat gepaard met de lancering van een Battle Pass die dan gekocht kan worden.
Om spelers tot die tijd zoet te houden wordt nu Nuketown '84 uitgebracht. De geliefde map heeft tot nu toe in iedere Black Ops-titel zijn opwachting gemaakt. Deze nieuwe variant heeft een nieuw uiterlijk gekregen, zo meldt de blogpost van Activision.
black ops cold war nuketownf1606294795

Call of Duty Black Ops Cold War geeft Nuketown een twist

De beschrijving in de blogpost is duidelijk. Activision: "Veteranen van de serie kennen Nuketown als geen ander, maar in 1984 blijkt dat de oorspronkelijke testgrond voor de krachtigste bom op de planeet een zusje had. Eén die verloren is geraakt door de jaren tot een paar nieuwsgierige reizigers het omtoverden tot hun eigen, persoonlijke speeltuin."
De map wordt beschreven als de B-locatie voor de nuclaire tests, maar werd uiteindelijk niet gebruikt. Dertig jaar later werd de plek in Nevada ontdekt door een groepje ongeregeld die de plek omtoverden tot hun eigen plekje. Graffiti is op de muren te vinden en overal is de map versierd met rommel van het zootje ongeregeld.
De map is nu te vinden in Call of Duty Black Ops Cold War. Het spel is verkrijgbaar op de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en PC.

Populair Nieuws