De beste Bioshock Infinite deals: vanaf 36,95 euro

Article
dinsdag, 26 maart 2013 om 16:15
xgn google image
Vanaf vandaag kun je Bioshock Infinite aanschaffen voor de Xbox 360, PlayStation 3 en PC. Voor iedereen die de game wil kopen is het natuurlijk handig om te weten wat de beste deals zijn. Daarom hebben wij een handig lijstje gemaakt met daarin de laagste prijzen voor Bioshock Infinite.
De Bioshock serie is razend populair, vooral vanwege de unieke setting en sfeer. Met het derde deel is er gekozen om afstand te nemen van de onderwaterstad Rapture. Dan is het nog niet eens zo'n gek idee dat wij deze keer een bezoekje brengen aan een stad in de lucht. De nieuwe stad, Columbia, zorgt voor een totaal andere sfeer dan in de voorgaande games. Ook ben je voor het eerst niet alleen, je hebt namelijk Elizabeth aan je zijde.
In Bioshock Infinite maak je gebruik van Vigors, dat zijn drankjes die je speciale krachten geven. Met deze krachten kun je bijvoorbeeld een groep aanvallende kraaien oproepen om het je vijanden moeilijk te maken. Als de schurken het dan nog niet opgeven zijn er overigens tal van wapens om het karwij af te maken.
Omdat games al duur genoeg zijn sommen wij de goedkoopste winkels op om de nieuwste Bioshock aan te schaffen. Onderstaande prijzen zijn inclusief verzendkosten.
Xbox 360-versie
PlayStation 3-versie
PC-versie
Eerder deze week publiceerde wij al de recensie. Lars ging met de game aan de slag en was hartstikke positief. Hij was vooral onder de indruk van het verhaal, de setting en de combat. Hij zegt dan ook dat hij met open mond naar zijn beeldscherm zat te staren, vandaar dat de game een 9,5 kreeg.