De beste Battlefield 4 deals: vanaf 41,94 euro

Article
donderdag, 31 oktober 2013 om 14:00
xgn google image
Vanaf vandaag kun je Battlefield 4 aanschaffen voor de Xbox 360, PlayStation 3 en PC. Voor iedereen die deze shooter wil kopen, is het natuurlijk handig om te weten wat de beste deals zijn. Daarom hebben wij een handig lijstje voor jullie gemaakt met daarin de laagste prijzen voor Battlefield 4.
Met Battlefield 4 introduceert de Zweedse spelmaker DICE een nieuw element in de game. Met Levolution wordt de omgeving een stuk interactiever, waardoor er nieuwe manieren ontstaan om het spel te spelen. Denk hierbij aan autoalarmen die afgaan en je positie verraden of het laten instorten van een brug, terwijl een tank daarop staat. Deze elementen heeft DICE al vol trots aan ons laten zien in de E3 video van dit jaar.
De singleplayer zal volgens de Zweedse ontwikkelaar een grotere rol spelen, vooral na het vergeetachtige verhaal van deel drie. Toch zal er voor de meeste gamers maar één reden zijn om deze shooter te kopen; de multiplayer. In de bèta zijn we er al mee aan de slag gegaan en konden we meedoen aan het schietfestijn. Onze Lars ging er mee aan de slag en zegt dat Battlefield 4 misschien wel dé multiplayerkoning van dit jaar wordt.
Omdat games al duur genoeg zijn, sommen wij de goedkoopste winkels op om de nieuwste Battlefield aan te schaffen. De onderstaande prijzen zijn inclusief verzendkosten.
PC-versie:
Xbox 360-versie:
PlayStation 3-versie:
De PlayStation 4-versie is pas vanaf 29 november beschikbaar, maar je kunt de game alvast wel bestellen.
PlayStation 4-versie: