PlayStation Store Update - Black Flag & Battlefield 4

Article
door Wouter
donderdag, 31 oktober 2013 om 12:00
xgn google image
Het moment is daar! Tijd voor alweer een nieuwe PlayStation Store Update. Wil je weten wat voor een mooie dingen je deze week allemaal terugvindt in Sony's virtuele winkel, neem dan een kijkje hieronder waar wij de hoogtepunten voor jullie uitlichten.
Met die storm van afgelopen maandag wilde Moeder Natuur even duidelijk maken dat de herfst weer is begonnen. Dat betekent harde wind, koude temperaturen en weg met de zon. Maar dat de zomer nu definitief voorbij is, vindt vast niet iedereen even erg. Voor de echte gamers is dit natuurlijk een waar paradijs, omdat je nu reden hebt om binnen te blijven en je te verwarmen voor je console. Deze week komen er een aantal games uit waar je je prima mee warm kunt houden, waaronder twee grote toppers. Wat dacht je van Assassin's Creed IV: Black Flag waarmee je de grote open zee kunt bevaren of Battlefield 4 waar realistisch ogende oorlogsvoering op je scherm wordt getoond. Daarnaast stoot de kleine titel Proteus ook aardig wat warmte af.
Assassin’s Creed IV: Black Flag (€69,99)
Assassin's Creed bestaat pas zes jaar, maar kent nu al een grote lijst met titels die de franchise grote bekendheid hebben bezorgd. Nu wordt daar met Black Flag weer een hoofdstuk aan toegevoegd. Deze keer met een bende piraten in de hoofdrol. Dit houdt in dat je niet zozeer meer voor een goed doel vecht, maar juist zo veel mogelijk rijkdom probeert te vergaren zoals een piraat dat doet door veel te plunderen, te moorden en te roven. Je bent voor het eerst dus een slechterik in een Assassin's Creed game en dat dat goed bevalt, is wel terug te lezen in de recensie waar we de game met een 8,5 belonen.
Battlefield 4 (€69,99)
En met Black Flag houdt het niet op want deze week is er nog een grote topper die in de winkel verschijnt, namelijk Battlefield 4. Een game die wij op de voet hebben kunnen volgen met meerdere hands-on mogelijkheden. Eén ding werd na al die impressies zeker en dat is dat we keer op keer verrast werden door de functionaliteiten die de game te bieden heeft. Zo kunnen de grootste wolkenkrabbers met de grond gelijk worden gemaakt. Iets dat onze Lars uitgebreid beschreef in zijn impressie. Mocht je net als ons ook fans van het eerste uur zijn, zorg dan dat je de game voor komende vrijdag in huis hebt. Dan kun je namelijk samen met de redactie vanaf 17:00 uur meespelen in de multiplayer modus van Battlefield 4.
Proteus (€12,99)
Voor de mensen die geen zin hebben in al dat geweld en liever even onderuit willen zakken met een leuke indietitel is er deze week Proteus. Een game die zich moeilijk laat beschrijven. Je belandt op een onbewoond eiland dat keer op keer opnieuw gegeneerd wordt. Wat je hier uiteindelijk doet, bepaal je helemaal zelf. Er is niet echt een verhaal om te volgen of andere personages om interactie mee te hebben. In plaats daarvan maak je wandelingen op het strand en neem je de tijd om de sterrenhemel boven je te bewonderen. In woorden uitgedrukt klinkt dit niet zo bijzonder, dus je moet eigenlijk gewoon even de trailer hieronder bekijken om een goed beeld te kunnen krijgen van Proteus. Overigens, het gaat hier om een cross-buy titel dus je krijgt zowel de PlayStation 3- als de Vita-versie voor de prijs van één.
Dat was het weer voor deze PlayStation Store Update. Voor de volledige lijst met nieuwe toevoegingen kun je terecht op de PlayStation Blog. Volgende week rond dezelfde tijd zijn we weer terug met nieuwe hoogtepunten.

Populair Nieuws