De beste Batman: Arkham Origins deals vanaf 33,94 euro

Article
donderdag, 24 oktober 2013 om 15:00
xgn google image
Vanaf morgen zijn er twee nieuwe Arkham delen in de Batman franchise beschikbaar. Voor de Xbox 360 en PS3 kun je aan de slag met Batman: Arkham Origins, die pas op 8 november uitkomt voor de PC en Wii U. Nintendo 3DS- en Vita-gamers mogen eveneens vanaf morgen de donkere ridder verwelkomen met Batman: Arkham Origins Blackgate. Voor iedereen die deze game, of games, wil kopen is het natuurlijk fijn om te weten wat de beste deals zijn. Daarom hebben wij een handig lijstje samengesteld met daarin de laagste prijzen voor beide Batman games.
Met Arkham Asylum zette ontwikkelaar Rocksteady Studios zich op de kaart. Als The Dark Knight loop je in een gekkenhuis rond, waar je aartsvijand The Joker het heft in handen heeft genomen. Aan jou de taak om hem te pakken te krijgen, wat natuurlijk niet zonder slag of stoot gaat. Je zult met meerdere klassieke Batman-baddies moeten afrekenen, zoals Killer Croc, Poison Ivy en Scarecrow.
Opvolger Arkham City pakte het wat groter aan. In plaats van een eiland was het nu één grote stad, waarin het duistere gespuis uit de DC Comics vrij baan heeft. The Penguin, Mr. Freeze, Zsasz en nog meer bijzondere slechteriken lopen rond in de maniakale stad. Weer zorgt de Joker voor de gigantische onrust, terwijl Hugo Strange achter jou en je grootste geheim aanzit.
En dan komt morgen het nieuwste deel uit: Arkham Origins. Deze keer neemt Warner Bros. Games de teugels over van Rocksteady Studios en hebben we te maken met een prequel, in plaats van een sequel. Batman zal op een koude kerstavond op zijn hoede moeten zijn, aangezien Black Mask een fikse beloning op jouw hoofd heeft gezet. Een team van steengoede huurmoordenars wil dat geld en gaat het je erg moeilijk maken tijdens het kerstfeest. Onze Nour ging er al mee aan de slag in een impressie en was onder de indruk van het staaltje werk dat wordt geleverd.
Het is niet het enige wapenfeit qua Batmangame dit jaar. Ook komt morgen Batman: Arkham Origins Blackgate uit, een game speciaal voor de Nintendo 3DS en PlayStation Vita. Verwacht geen grote open werelden, maar een Metroidvania-achtige game. Ontwikkelaar Armature Studio is verantwoordelijk voor beide games, die een sidescroller wordt in plaats van een open wereld game. Wat wel hetzelfde is als de consolebroertjes is het freeflow systeem van vechten.
Omdat games al duur genoeg zijn, sommen wij de beste deals op om de nieuwste Arkham Origins en Arkham Origins Blackgate aan te schaffen. Onderstaande prijzen zijn inclusief verzendkosten.
Batman: Arkham Origins:
Xbox 360-versie:
PlayStation 3-versie:
PC-versie:
Wii U-versie:
Batman: Arkham Origins Blackgate:
Nintendo 3DS-versie:
PlayStation Vita-versie: