De beste Assassin's Creed IV: Black Flag deals: vanaf 48 euro

Article
dinsdag, 29 oktober 2013 om 11:30
xgn google image
Vanaf vandaag kun je Assassin’s Creed IV: Black Flag aanschaffen voor de PlayStation 3 en Xbox 360. Wii U- en PC-gebruikers zullen nog even geduld moeten hebben: pas vanaf 22 november kun je de game voor deze consoles halen. Voor iedereen die de game wil kopen is het natuurlijk handig om te weten wat de beste deals zijn. Daarom hebben wij even een handig lijstje voor jullie gemaakt met daarin de laagste prijzen voor Assassin’s Creed IV: Black Flag.
Met Black Flag laten we de Amerikaanse Burgeroorlog voor wat het is en gaan we piraatje spelen met Edward Kenway. Geen grauwe gebieden meer, maar parelwitte stranden en levendige jungles in de Caraïben, terwijl de piraterij haar hoogtij dagen viert.
Het laatste deel van de franchise introduceerde een nieuw element aan de game, namelijk zeeslagen. Met je schip trotseerde je de golven, om zo al het Engelse gespuis naar de bodem van de oceaan te schieten. Maar, dat was echter niet alles: je ging namelijk ook op zoek naar diverse schatten, waar enkele diverse locaties ter sprake kwamen.
Als piraat krijg jij de taak om het Caribische zeegebied te bedwingen. De eerdergenoemde zeeslagen zullen een veel grotere rol in Black Flag spelen, evenals het vinden van schatten en diverse locaties. En wat is een piratengame nu, zonder een beruchte piraat. Blackbeard, Calico Jack en Charles Vane zijn allemaal aanwezig in de nieuwste game van Ubisoft. Wat hun rol precies inhoudt en wanneer we ze tegenkomen is op dit moment nog niet bekend.
Omdat games al duur genoeg zijn, sommen wij de beste deals op om de nieuwste Assassin’s Creed aan te schaffen. Onderstaande prijzen zijn inclusief verzendkosten.
Xbox 360-versie:
PlayStation 3-versie:
Daarnaast komt de game op een later tijdstip nog uit voor andere platformen. Deze kun je natuurlijk ook alvast bestellen.
Wii U-versie:
PC-versie:
PlayStation 4-versie:

Populair Nieuws